keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Liandlon kankaita ommeltuna


Ensimmäinen on pikkuisilla "siipihihoilla" oleva singoalla tyyppinen mekko. Pieni tyttö oli tähän itse saanut valita kankaan. Oli minusta aika yllättävä valinta 3-vuotiaalta, mutta niin söpö lopputulos! Kangas on turkoosi Stars all.


Synttärilahjaksi tilattiin Pikku kissasta pipo. Paljon onnea Seliankin puolesta! Tämä Pikku kissa kangas oli oma suosikkini näistä Liandlon uutuuksista, mutta niille ihanille käy aina niin, että odottelee jotain täydellistä mallia sille kankaalle ja siten se jää... Ideoita, mihin tämä Pikku kissa olis ihana?


Jänis ja Kilpikonna pääsivät seikkailemaan ketun kanssa paitaan ja Isoihin kaaritaskuihin. Toiveena oli siis isot taskut ja näissä olen taskukaavaani vielä normaalista suurentanut.
Housut on vaaleanvihreää trikoota.Ja siihen aiemmin postaamaani Pupuhaaariin sain tehdä vielä hiippapipon, kangas Paapiin Kukkapuput.


5 kommenttia:

AnuH kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
AnuH kirjoitti...

Oi. Tyttö kiittää jo etukäteen synttäripiposta. Ja ideaa pikkukissa- kankaasta : Tästä vois tehdä sellaisen ihanan pidemmän mallisen pitkähihaisen tunikan, jonka selkäosa ois toisesta kankaasta, vaikka mustaa valkoisin palloin. Ja eteen taskut myös siitä toisesta kankaasta ;) Kuulostaako hyvältä :D

Riikka kirjoitti...

Kiitos Anu ideasta! Tuolla tapaa saisi myös kankaan riittämään vaikka kahdellekin lapselle..hmmm...=)

AnuH kirjoitti...

Hetihän mun pää pyöritteli ajatuksen myös tästä kankaasta tuohon siipitunikaan niin, että yhdistäisi taas noita kahta kangasta. että hihaosat tekisi mustalla pallollisella ja tunikaosan kissakankaasta, tai sitten toisin päin. Tää on kyllä tosi upea kangas ja inspiroiva :D

Erja kirjoitti...

Ihana mekko, turkoosi on niin raikas.

Kissakankaasta tulisi kiva singoalla. Hupparin hupun vuorissakin olisi hauska yksityiskohta, vaikka teinin mustaan huppariin... tai kokohaalariin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...