sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Maaliskuun Haaste (Toe)

Valitse kaapistasi kangas, josta ei vaan synny mitään; jokin kiva, jolle ei ole ideaa tai jokin tylsä, ruma tai muuten vaan ikuisuusmarinointiin jäänyt. Ota kankaasta kuva ja lataa se kansioon. Kuvan alle kirjoitetaan kankaan mitat ja minkä kokoinen vaate siitä pitäisi tulla. Halutessasi voit kertoa myös jotain muuta, kuten onko käytettävissä jotain muuta kankaaseen sopivaa, esim. resoria, yksiväristä kangasta, nauhoja tms.Tämän jälkeen joku toinen päättää mitä kankaasta ompelet, toteutus jää itsesi varaan, mutta jos kangas on kansioon kuvattu, niin valmista on tultava.


Ruutuneulos, 75cm täysleveää. Jotain tyttölle tai naisella (koot L, 140cm tai 116cm). Löytyy molempia värejä myös resorina. Lisäksi löytyy sirkkarenkaita, isoja. Kam-neppejäkin taitaa olla, ainakin ruskeita. Keksikääs nyt jotain ihanaa tästä!
 

  • Mun mielestä tämä on aika poikamainen kangas, ei ainakaan meidän neidille kelpaisi ilman kunnon höysteitä. Miltä tämän vieressä näyttää joku tyttömäinen esim. oikein pinkki resori? Entä mitenkä tuo neulos käyttäytyy jos tekee pikkuisen vinoon langansuuntaan, pistää salmiakkimuotoiseksi nuo ruudut?

  • Mä tein tälläsestä 20vuotta vanhasta gollegesta meidän neidille jumpsuitin traktorin ompelin rintaan . Tää ei tainnu nyt auttaa yhtään

  • Mä näkisin tän jonkinlaisena isolla kauluksella varustettuna paitana, vaikka hihattomana, jos ei riitä niihin asti.

  • Tyttärelle lyhyehkö kellohame. Minusta kangas on jotenkin 50-luku -henkinen.

  • Oo, flashback! Äiti kutoi mulle joskus viidennellä musta-vihreäruudullisen villapaidan pehmeästä pörröisestä langasta, ja pidin sitä paljon Mulle tuli tästä mieleen huppari sähäkänpinkein höystein (resorit, hupun sisus ja vaikka vetskarikin tms). Ja joku pinkki applikointi, vaikka perhonen, hihaan tai olalle.

  •  Mä kääntäisin tän salmiakkiruuduksi, mitä ikinä sit tekisinkään.

  • Hupparia mä tekisin kans.

  • Liivihuppari salmiakkiruutuna!
Salmiakkiruuduksi kääntäminen jäi, koska en saanut sitä kankaan kannalta järkevästi tehtyä. Pinkin vetoketjun löytäminen ei myöskään ollut helppoa ja kun se viimein löytyi, se piti tilata ja maksoi posteineen 6,50€ (huh, pelkästä vetoketjusta...). Lisäksi kun se viimein saapui, se oli väärä sävy. Mutta ei auta, pinkki se kuitenkin on ja muun sävyistä tuskin on enää missään myynnissäkään.

Että tälläinen siitä tuli. En muuten tykännyt vielä ompeluvaiheessa, enkä valmiinakaan. Mutta sitten kun silittelin ennen kuvaamista, niin tuli vaan se ajatus, että "Tää on kyllä kiva!". Takki meni kaappiin kevättä odottelemaan ja voisihan tähän ehkä ommella pinkit housut pariksi.

Minulle saisi olla tälläinen haaste joka kuukausi. Kankaita olisi ja en tiiä mitä niistä tehdä...


1 kommentti:

Unikuu kirjoitti...

Täähän on ollut hyvä haaste. ja hieno lopputulos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...