maanantai 28. tammikuuta 2013

"Pakko" ompeluita


Esikoinen tilasi yöpuvun, jossa pitää olla leveät, vajaamittaiset lahkeet ja pingviinejä. Kaapissa oli vielä etukappaleen verran pingviinijoustista, joten sillä mentiin. Housut ja paidan takakappale on sitten raidalliset ja housuihin tuli ne leveät lahkeet. Tyttö oikeasti tarvitsikin yöpukuja! Mutta mites kävi Prismareissulla tämän ompelun jälkeen? Alekopassa 2€ kaikki oman tytön kokoiset yöpuvut ja paidat. Oli Kiroilevaa siiliä ym, minkä tiesin tytölle kelpaavan, joten pitihän niitäkin hamsrata ja nyt ei uuvu enää yöpukuja kaapista.


Kuopukselle rimpsutin mekon kesää odottelemaan.


Tämän verran huomaa, että kyseessä on pumppuvaate. Tai no, pullistuuhan se tasku sitten vähän, kun insuliinipumppu siellä sisällä on.


Samalle neidille legginsejä, joita nykyään teen mieluiten paksummista neuloksista. Ei ole heti polvet puhki!
Kangas ei riittänyt nätimpiin kohdisteluihin, mutta yläosat on kuitenkin mekkojen alla aina.


Keskimmäisen neidin paidassa oli tahra, jonka peitin silityskalvolla. Lupasin aiemmin kertoa, miten meillä on nämä kalvot pysyneet pesussa ja hyvin! En olis uskonutkaan niiden pysyvän niin ongelmitta. Eniten on pesty ja pidetty tätä, klik. Ihan on alkuperäiskunnossa edelleen.Esikoiselle housut, joustocollegesta. Ei ole kuitenkaan vielä huolinut näitä päälleen. Olis kuulemma pitänyt olla kokomustat...


Pienemmille neideille paikkausta legginsihyllyyn ja etenkin siihen ruskea-oranssi-keltaisten puutteeseen. Saa nähdä tuleeko liian värikkäitä kokonaisuuksia kun alaosissakin on kuviot.
Nämä on kanssa neulosta, jota mietin jälleenmyyntiin. Mitä mieltä olette? Tätä on tulossa mustapohjaisena myös.


5 kommenttia:

od Andulky kirjoitti...

Nice!

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Ihana ampiaisvaatekokonaisuus tuo eka, vaikka onkin pingviini :-) Muutkin ovat ihania, koirakangas ihan upea ja leijonasta tykkään myös, voisin ite ainakin tilata.

Erja kirjoitti...

Hienoja kaikki, legginsikolmikko on aivan huippu!

Anonyymi kirjoitti...

Iiikk! Mä näen tuon jellonan jo poikasen haalarihousuina, siis juuri tuollaisena! Aivan mahtava!!! Noi leggarit sopii myös mun silmään, reippaita niin!
-Reetta

Anonyymi kirjoitti...

Tätä leijonaa oon kattellutkin, kun jossain kerran näin mutta ehti vissiin loppua. Ehdottomasti siis myyntiin kankaana!!

T. Kati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...