torstai 3. tammikuuta 2013

Miinat ja Manut


Joululomalla valmistauduin jo kevääseen ja ompelin omalle tytölle Miina ja Manu joustiksesta mekon, jossa on pumpputasku edessä masun kohdalla. En oikein tykkää, hienompi olisi, kun olis vielä päällä se kengurutasku. Mutta joustiksesta olisi tullut sitten jo liian paksu kokonaisuus.

Keltaisesta housut, jotka jää käyttämättä, jos en keksi kivaa yläosaa näihin. Nämä on yogapants mallia eli aikas pitkillä resoreilla niin menee pitkään.Kaapissa on lojunut tälläinen tylsä setti, joka meinaa jo jäädä pieneksi. Siihen oli hyvä kokeillä käsityömessuilta ostettua silityskalvoa.


Tyttö sai yksisarvisen ja nyt setti pääsi jo päällekin ja käyttöön.


3 kommenttia:

Kerttu kirjoitti...

Kerro sitten miten kalvo pysyi pesussa, mulla on lähteny irtoon ja kyselin neuvoja messuilla viimeksi et missä vika. Väitti kivenkovaa et mun raudassa on vika (he tekee prässillä) ostin vanhan tasapohjasen raudan mutta en oo vielä uskaltanu sillä kokeilla.

Riikka kirjoitti...

Kerran on pesty ja ihan hyvin pysyi. Kyselin kanssa messuilla ja myyjä sanoi, että hänellä on pysynyt ihan hikijumppatopissakin, vaikka usein pesee... Meillä vaan jää tää paita pieneksi, on jo oikeastaan...eli ei ehditä paljon pestä.

Ompsinpompsin kirjoitti...

Kivat ommellukset. Mä yritin etsiä noita kimalle- yms kalvoja messuilla mutten löytänyt...(tai sitten niitä oli juuri siellä missä parveili akkaa niin etten jaksanut jonottaa katsomaan läehmpää..;-) )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...