torstai 10. tammikuuta 2013

Bambifrillaa ja kesän pumppuvaatteet


Palalöytö bambitrikoota oli ostettava. Jos tytön lempivärejä kysyy, vastaus on tietenkin "pinkki". Mutta jos kysyy, mitä kahta väriä laitetaan? Vastaus on yleensä "lila ja keltainen". Kun tässä löytöpalassa oli nuo kaikki värit, niin pitihän se tytölle ostaa.
Kun kangas saapui, tyttö 4v osasi heti sanoa senkin, mitä siitä tulee. "hame pliis, polvihame"


Niin tehtiin rimpsuhame, polviin asti. Koska yläosaa tälle ei sitten ollutkaan, tuunattiin isosiskolta pieneksi jäänyt Lindexin paita silityskalvoilla tähän sopivaksi. Pitkästä aikaa oli kova into saada setti valmiiksi ja se valmistui eilen illalla. Kangas oli tullut eilen postissa, joten heti se piti tehdä.


Sovittamaan ei vielä päästy ja nyt sovittaja on päiväkodissa, joten mallinukke toimii pönäkkänä mallina.
Itse tykkään ja eniten juuri siksi, että tämä on käyttäjälleen ihan täydellisen mieleinen.


Saman tytön kesävaatteet naputteli huutikseen ja nämä mitä jäi jäljelle (yläosat) piti tuunata. 17 vaatetta, jotka on ostettu tai aiemmin ommeltu ja sopivat kesällä vielä käyttöön, saivat pumpputaskun selkäänsä. Iso homma, sarjatyönä kuitenkin vähän helpompi ja nyt voi odotella kesää rauhassa.


Huppumekossa tasku jääkin kivasti hupun alle piiloon.6 kommenttia:

NorppaStiina kirjoitti...

Voi miten ihana kangas! Ja kiva kokonaisuus. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tarkoittaa pumppuvaatteet?

=)

Riikka kirjoitti...

Anonyymi: Tosiaan, en kertonut tarkemmin tälläkertaa. Puhun niistä jo tuolla nimellä niin päivittäin, että luulen kaikkien tietävän...
Eli diabeetikon insuliinipumppua varten oma tasku. Pieni lapsi pitää mieluummin kivaa vaatetta kuin esim. pumpun kantamiseen tarkoitettua vyölaukkua tms.

Ansku kirjoitti...

Tosi kivan näköinen setti, ja se on kyllä palkitsevaa jos käyttäjäkin tykkää. Tuollainen setti kelpaisi takuulla meidänkin tytölle :)

elluelina kirjoitti...

Ootko ommellut taskun aina vaatteen ulkopuolelle, vai myös sisäpuolelle? Kumpi on kätevämpi sun mielestä? Entäs vaatteen alla pidettävä 'reppu', onko ollut teillä käytössä? Onko kokemuksia? :)

Riikka kirjoitti...

Meillä ei tykätä "repusta", niitä kyllä saatiin, samoin vyölaukkuja yms. Tasku on paras, ei haittaa leikkiä ja kun on kaukosäädin niin saa aina siellä taskussa ollakin.
Meillä on kaikenlaisia taskuja käytössä, paras riippuu siitä, mitä pumppua käyttää. Eli jos on kaukosäädin niin pumppu saa olla taskussa "aina". Ja riippuu myös, käyttääkö sitä itse vai vanhemmat =).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...