maanantai 2. huhtikuuta 2012

Vanha kangas uudelleen


Yksi käytetyimpiä ompeluksiani on tämä, klik. Oli isosiskon suosikki, nyt jo pienimmän käytössä. Olen saanut muutaman kerran saanut mekon silittää pesun jälkeen!
Kangashamstereissa etsin lisää kangasta, samaa väriä ei tärpännyt, mutta tätä keltaista kyllä verhokapan verran ja tämä on vähintään yhtä ihanaa!


Aikomus oli tehdä samanlainen takkimekko, vaan verhokapan korkeus ei siihen riittänyt niin tein pitkästä aikaa empirchen mekon, joka sekin on pitänyt tehdä tytölle uudelleen. Mekko on takaa niin nätti, avara ja nepparit.


Pikku taskut piilotin helmaan, ihan siksi, että kangas tulee hyvin käytettyä eikä jäisi palasia pyörimään. Ja taskut on aina kivat, lasten mielestä ainakin, eikös?Vuorina jo kulahtanutta retroa.
Muuten ei ole paljon ommeltu, kankaita on pakkailtu tänäänkin koko aamupäivä. Napsasin yhdestä paketista kuvan, kun näytti niin herkulle. Yhäältä alas tummanruskea velour, pinkki velour, v.pun joustis (loppu tällähetkellä) ja alimpana Runoratsu.


Tässä kuva Runoratsusta tummanruskean joustiksen vierellä. Hepan harja ei ole yhtä tumma ruskea, mutta ei ne pahallekaan näytä yhdessä.
Sellaisen vinkin kuulin, että hepat sopii väriltään mangonkeltaiseen sydänvelouriin, vinkki teillekin eteenpäin. Keltaista resoria on tulossa, heti kun sitä saadaan minulle toimitettua.


Hyvää alkavaa viikkoa!

5 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Mango ja hepat sopii yhteen kivasti, verrattiin kankaita kangasvaihtareilla perjantaina :) Heppakangas on kyllä niin suloista. Minulle on sitä tulossa ja meinasin tehdä entisenä heppatyttönä tehdä itselle siitä jotain :D

Erja kirjoitti...

Ihana empirchen! Pitäisikin kaivella kaava esille kesää varten.

Noranda kirjoitti...

Retrot on ihania. Malttamattomana odottelen täällä tuota herkkupakettia ;)

Riikka kirjoitti...

Noranda: Ai se oli teille? Se oli kyllä niin herkku, että olin vähän kade =D. Asiakkaiden yhdistelmiä on aina kiva nähdä, vaikkei se tietenkään tarkoita, että ne käytössä aina samaan ompelukseen tulisivatkaan ;).

Milla kirjoitti...

Kiitos vertailukuvasta! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...