sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Lankalauantai


Eilen oli lankalauantai ja langoista tuli mieleen nämä, jotka sitten sopivasti valmistui. Illalla en enää jaksanut postata, mutta nyt!
Halusin tehdä hiippapipon neulomalla, tämä oli sellainen muuttuuu moneen kertaan matkan varrella-työ. Ensin vain hiippa, se oli liian "löysä", joten lisäsin korvaläpät ja nauhat (virkkaamalla), lisäsin vielä tupsun ja lisäsin vielä kukkasia ;).

Lankana Novitan Miami, siksi, että tyttö sanoo kaikesta, että "kutittaa!!" No, tämä lanka ei varmasti kutita puuvilla-akryylina.Värit valittiin takkien mukaan, jotka on jo aiemmin ommeltuja, mutta pääsevät taas keväällä käyttöön, ihan pian.


Piposta tuli mieleinen, tyttö kutsuu sitä "sisäpipoksi", että saisi pitää sitä koko ajan sisälläkin....joten piilotin sen kaappiin!


Piposta piti tulla tälläinen, mutta tätä kuvaa ottaessa päätin "vähän" tehdä niitä lisäyksiä.


Loppulangasta kokeilin uutta tapaa tehdä lapaset, nämä neulottiin tasona. En tykännyt, perinteisellä tavalla tulee paremmat.


Loppulangasta (kun sitä ei saa jäädä kaappiin!) neuloin vielä nallelle makuupussin, siitä ei ole kuvaa, enkä enää sitä löytänyt tytön huoneesta. Lisään kuvaa tänne, jos/kun tulee esiin.

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Ompa hauska pipo!

Carovarium kirjoitti...

suloinen :)

Noranda kirjoitti...

Ihana! :)

Erja kirjoitti...

Aivan ihanan mallinen ja värinen pipo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...