perjantai 20. huhtikuuta 2012

Painovärejä


Tuli taas ostetuksi "erittäin rumat housut", mutta laadukkaat, suomalaiset. Koko 110cm, mutta sellaista vanhempaa mallistoa eli tosi leveät.
Näin niille kävi:


Punttiin painoin kangasväreillä pöllön. Valmis sabluuna löytyi kaapista ja siinä luki Villa Valmanja, eli sabluuna on peräisin Ruttunutun blogista, muistelen.
Lisäksi pitkät lahjeresorit, niin housut muuttuivat 122/128cm kokoisiksi isosiskon liiksatuntipöksyiksi.


Tulee aina kaadettua liikaa kangasväriä, joten en raaskinut kaikkea laittaa pois, vaan pikkusiskon paitaankin painettiin yksi pöllö samoilla väreillä.


Olikin pitkä aika edellisistä kangasväri-painohommista, mukavaahan se taas oli.


Olen saanut tunnustuksia, kiitän niistä oikein kovasti! Kiireiden vuoksi vastaaminen vaan jää. Viihdyn paremmin ompelukoneella, kuin tietokoneella ;). No, siinä tulikin yksi tunnustus itsestäni, niin kuin noissa tunnustuksissa usein kysellään.

5 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Ompas kiva tuunaus. Ja tosiaan, pitkästä aikaa painovärejä. Applikoinnit ovat saaneet värit unohduksiin. Ja piti vielä sanoa sulle, että olet kyllä ihana reipas ompeluksien kanssa. Hieoa, että olet saanut niin paljon tuotteitasi eteenpäin. Ja vielä - mistä olet ostanut Marimekon trikoot?

Riikka kirjoitti...

Eliisa: Trikoita myy marimekon tehdasmyymälät, en tiedä myykö kaikki. Nuo minun uusimmat on Herttoniemen myymälästä, myös Kyyjärveltä olen ostanut. Siellä on paljon pienempi valikoima.

hanna-naa kirjoitti...

Jopa tuli kauniita vaatteita pöllökuvan ansiosta. :)

Nunu kirjoitti...

Hienosti pelastetut pöksyt!

Erja kirjoitti...

Tulipas nätit housut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...