maanantai 7. kesäkuuta 2010

Rimsutakkeja

Meillä ei lapset pidä villapaitoja, ne ottaa ne heti pois, kun tullaan sisään. Aina on siis perustrikoopaidat päällä ja kylmemmällä ehkä joku tälläinen takki lisäksi. Tein sitten näitä jo syksyä/talvea ajatellen, vaikka tietenkin menevät nyt kesällä ulkotakkinakin.

Kaksi ihan yhtäaikaa leikattuja, samanlaiset, mutta napit tuovat ihan eri tyylin takkeihin.Pitihän tästä sydänvelourista saada jotain omallekin tytölle, mutta en tehnyt sydänsettiä, kun niitä on saanut tehdä muutenkin ;). Sopii tuo velour hyvin tälläiseenkin ja napit on perintöjä. Sopii hyvin vanhahtavat napit tuon sydänvelourin kanssa.

Hihansuut ei ole kamalan kätevät pienellä...saa nähdä miten toimivat ruokaillessa =O. Voihan niihin sitten vaihtaa resorit, jos menee ihan sotkemiseksi noiden rimpsujen kanssa.

Olisikohan liikaa sydämiä, jos tekisi ne sydänsetin legginsit tähän alaosaksi...hmmm.Toiseen takkiin käytin yksittäisiä isoja nappeja. Tilasin joskus ebaystä näitä. Oli kyllä ihana ja nopea tehdä napinlävet uudella koneella, tosin kun aloin kiinnittää nappeja, huomasin, etten omista siihen tarvittavaa paininjalkaa. Joten ne laitoin sitten käsin äsken lasten kanssa elokuvaa katsoessa.Sydänvelourista asiaa! Sitä on taas varastossa ja voin ottaa tilauksia taas senverran, kuin kangasta riittää, sähköpostiin vaan yhteyttä!

9 kommenttia:

Ompsinpompsin kirjoitti...

Ihanat! ...niin ja hassua kun mielessäni on poltellut lähestulkoon samanlaisten 'takkien' tekeminen jo jonkin aikaa. ;-)

Heli kirjoitti...

Kivoja takkeja! Meillä myös hupparitakit ovat mukavampia välivaatteita ja kesällä ne menee takkina hiekkalaatikko leikeissä.
Minä laittaisin yksiväriset housut sydänkankaan kanssa. Olen ommellut ylä- ja alaosia samasta kuviokankaista niin ei ne yhdessä näytä kovin kauniilta:)

-maria- kirjoitti...

Heips! Olit käynyt neuleblogissani kyselemässä ompelusteni perään :) Kyllä minä vielä ompelenkin, mutta tosi kausiluontoisesti. Tuntui sitten vähän hassulta päivittää ompelublogia niin epäsäännöllisesti, ja laitoin blogin toistaiseksi "piiloon". En siis vielä hävittänyt kuitenkaan... Harkitsen, jos herättelisin sen vielä talviunilta, on kiva huomata, että sitä kaivataan! Iloista kesää sinulle :)

PaaPii kirjoitti...

Ihania! ♥

-Anni- kirjoitti...

Superkiva tuo vaaleanpunainen noilla isoilla napeilla!

Ulrika kirjoitti...

Tuleepa hauskan näköinen ilme noilla erivärisillä napeilla!

Lellukka kirjoitti...

Söpöjä!

NorppaStiina kirjoitti...

Aivan ihania! Olen miettinyt mitä mimmille vois laittaa villatakin sijasta päälle mikä sopis mekkojen ja housujen kanssa. Tää olis just se! Saako idean ´pölliä`? Laitoitko frillojen helmoihin päärmeet vai onko kangas niissä kaksin kerroin? (yritin tihrustaa kuvista mutten nähnyt...)

Riikka kirjoitti...

Kiva kun kaikki kommentoitte!

-maria- : Niin kiva kun "löysin" sinut kuitenkin, ajattelin jo, onko jotain sattunut! Toivon kyllä kovasti, että ompeluksesi palaavat vielä julkisuuteen.

Norppastiina: Ne on käännetty, mietin rullapäärmettäkin, mutta se ei välttämättä velourissa oo niin hyvä niin en alkanut kokeilemaan edes =). Ja saat "pölliä" =D.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...