perjantai 18. kesäkuuta 2010

Metsolamekko numero 2

Metsolan limestä hippiestä tuli Amelia kaavalla (mekkomitassa) mekko esikoiselle. Tuo vaan on hyvä kaava, monta monta kertaa jo käytetty. Sopivan kapea ja pitkä omalle tytölle. Esikouluun onkin jo monta Amelieta tehty. Tätä varmaan käytetään kyllä myös jo kesällä, on froteisena hyvä lämmike uikkarin päällä ja muutenkin kesäinen.

Valkoiset resorit olis olleet raikkaammat, mutta vihreät ihan siksi, että tulee vihreääkin resoria kaapista tuhottua.Näitä tehdään edelleen myös. Sydänsetti pitkäselkäiselle neidille, yläosa kokoa 98cm+ ja alaosa 92cm+.Hauskaa viikonloppua, toivotaan, ettei sada koko ajan!

7 kommenttia:

Jana kirjoitti...

ihanan näköinen mekko, kangas pisti silmään kun kävin siellä, hinta vain ei okein ...

Jenkku kirjoitti...

Ihana mekko. Minä haaveilen itselleni tuosta kankaasta mekkoa. Pitänee ens viikolla käydä pyörähtämässä lasten metsolassa, että saa juhannusmekon. :)

Tiia kirjoitti...

tuo huppari on ihana! saako kysellä, millä kaavalla on tehty?

pikkuriikki kirjoitti...

tykkään(molemmista).... mullakin tuota limeä hippietä oottamassa kun vaan ehtis...haalarit meinasin tehä(taas..) hupulla mekko näyttää kyllä kivalta!

Lilli kirjoitti...

Hienoja molemmat. Minuakin kiinnostaisi tuo hupparin kaava, vaikuttaa kivan malliselta. Syksyksi voisi tuollaista suunnitella...

Riikka kirjoitti...

Jana: Eihän noi ihan edullisia ole, itsekin ostin vain just tuon mekon verran.

Jenkku: Tulee ihana juhannusmekko!

Tiia: Ylempi hupparimekko on siis Amelia kaavalla, alempi sydänsetti omalla kaavalla.

Pikkuriikki: Teille tietty haalarit tuosta =).

Lilli: Kaava siis ylemmässä Amelie (saa Iinulta) ja alemmassa oma malli.

Kielokerma kirjoitti...

Ihana tuo metsolamekko. Itsellä myös tätä samaista kangasta odottamassa tuhousta vihreänä ja punaisena, saapa nähdä millaiset mekkoset niistä syntyy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...