sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Takkimekko nro 2

Tällä kertaa kokona 104cm, tosin jouduin muokkailemaan, kun kangas ei olisi muuten riittänyt. Tuli vähän lyhyt ja leveä malli. Kaikki kankaat Marimekon tehtaanmyymäläostoksia aiemmilta kesiltä.Taskukaavat piirtelin aidosta iloisesta takista/mekosta. Olen pitänyt aina sitä Marimekon aitoa takkimekkoa kalliina, mutta en enää! Jokainen taskukin on ommeltu ensin pussiin ja käännetty, silitetty ja ommeltu kiinni. Nyt nämä alkoi tuntumaan ihan edullisilta!

Takanakin tasku kuin aidossakin taskumekossa.Kankaina mekossa Kirsikka, taskuissa Pikkupakkanen, mökki, kirsikka, mansikka ja yksi jonka nimi ei ole tiedossa. Kaava Ottobre 1/10. Napit retrovarastoja.

Lisäksi juhannuksen aikana meidän pihaan oli muuttanut hiiriperhe. Mummulan pihapiirissä on paljon kivanmuotoisia kiviä ja niille vain piirrettiin tussilla kasvot ja hännät.Huom! Sydänseteistä kiinnostuneet käykääpäs shopissa katsomassa löytyykö alella teidän näköistä ;). Siellä on pari juttua myytävänä, jotka ompelen valmiiksi haluavalle. Kuka ekana varaa sähköpostilla niin saa.

2 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Kiva tuli! Ja on totta että jos ompeluksessa on vain yhtään enemmän yksityiskohtia ja jos työlleen haluaisi tuntipalkkoja saada niin valmiin työn hinta nousee ihan kiitettävästi. Laadukas käsityö maksaa mutta on se sitten sen arvoistakin :).

Erja kirjoitti...

Hauskoja hiirulaisia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...