lauantai 6. maaliskuuta 2010

Maalaisromantiikkaa monsoonia matkien

Ihastuin kovasti monsoonin vaatteisiin ja meinasin jo ostaa kalliilla. Ja sitten ajattelin säästää ja tehdä itse jotain samannäköistä. Niin pääsi käyttöön retroverho, josta on pitänyt tehdä itselle tunika ja se on jäänyt, kun en ole niin sinisen värin ystävä.
Tässä on sitten vaikutteita monsoonin ja me toon vaatteista. Keväällä alkaa retrot näyttää tunkkaiselta ja on saatava nyt kaappeihin jotain raikasta ja kevyttä. Tämä asu on just sellainen!
Kietaisupaita solmitaan taakse ja housuihin tein jopa ihan oikeat taskut, vaikka mihin 1,5v niitä tarvitsee? Kivien keräilyyn ehkä...Verhot oli jo haalistuneetkin, mutta sopii tyyliin. Parhaat ruusut sattui pepun päälle somasti.
Taskujen ja vyötärökaitaleen vihreä kangas kirpparilta ostetusta retrotyynyliinasta.Kaulusta kiertävä kuvionauha farbenmixin, raitavinonauhaa olen kauan pitänyt jemmassa ja en raaskinut käyttää. No, nyt se meni kaikki! Jos joku tietää mistä tuollaista saa ostaa niin kertokaa! En muista mistä olin tuon jemmannut.
Meinasin lopuksi alkaa tehdä jotain lierihattua asuun, mutta saa riittää joku näistä vanhoista aiemmin ommeluista/ostetuista väreihin sopivista.

Mun mielestä ihana asu, vaikka nyt kuvissa näyttää kovin vaisulta ja haalealta. Raikkaampi on kyllä livenä.
Mistä saa muuten ostaa Monsoonia? Tai Me too-vaatteita? Me too vaatteita oli Linus ja Lotassa, mutta koot kovin vähissä. Jotain tekisi mieli ostaakin kesäksi...

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kaunis asu. Minuakin on nyt kevään tulon myötä alkanut kiehtomaan romanttisemmat ja sitten oikein raikkaan väriset vaatteet ja retrommat kuosit vähän tökkii...

Sannu kirjoitti...

Just tuollaista kangasta tarvitsisin. Kattelin kaupassa Me Toon mekkoa, jossa oli juuri tuon tyylistä yhdistetty pariin muuhun kankaaseen... :)

Unaja kirjoitti...

Ihana herkkä. Tuo paidan mallikin on tosi kivan näköinen. hausaksti sopii nauha ja kanttaus kankaaseen.

Riikka kirjoitti...

Kiitti!

Ja Sannu, laitoin sulle kommenttia blogiisi!

Heli kirjoitti...

Monsoon vaatteita on Helsingissä myynnissä en tiedä tarkemmin. Juuri tänään siskoni toi tyttärelleni sukat ko. kaupasta. Minä kans ihastuin niihin vaatteisiin kun asuimme Kööpenhaminassa ja siellä oli oma kauppa josta raski ostaa ainoastaan alennus myynnistä vaatteita.
Ihanan kesäinen asu.

Riikka kirjoitti...

Helsinkiin harvoin pääsee, ja jos niin silloinkaan ei ehdi shoppaamaan ;). Löysin paljon ebaysta ja tilailinkin jo, nyt vaan paketin odotusta sieltä. Ja kesän odotusta...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...