tiistai 16. maaliskuuta 2010

Ison vauvan unihaalari

Valmistuihan tämäkin, vaikkei tällä mitään kiirettä ollutkaan. Tätä tarvitaan vasta ensi syksynä. Taas samaa ongelmaa, eli ei ole vaunuissanukkumiseen tarkoitettuja tai soveltuvia haalareita tarpeeksi isoissa kokonumeroissa. Niin kuin ei niitä toppatossujakaan...
Piti siis tehdä, materiaalit fleeceä Triteksistä. Samalla kokohaalarin kaavalla, mutta isompi kuin aiemmat, tämä on 98/104cm kokoiselle. Koska kyseessä oli sisähaalarin kaava niin levensin vielä vähän leikatessa. Mahtuu ne sisävaatteetkin sitten paremmin alle.

Jos joku jo huomasikin, niin kyllä sellainen cupcake tyyli oli taas hakusessa ja aika hyvin onnistui, itse oon tosi tyytyväinen. Sopivuuden näkee sitten aikanaan.Hihaa koristaa pätkä farbenmix-nauhaa. Tämän haalarin fleecejämistähän voisi kokeilla vielä tehdä unitossuja...saa nähdä...

5 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Sanoisinkos, että ihan toooosi hieno!! Pojalle sit tuommonen, missä olisi tähti edessä. Hmm.. pitäs varmaan yrittää :-D Aivan ihanan olet tehny!!

pikkuriikki kirjoitti...

on kyllä tosi kiva!!! tykkään...

Kielokerma kirjoitti...

Aivan ihastuttava puku, tuollaiselle kyllä olisi käyttöä!

Riikka kirjoitti...

Mirka: Jossain vanhassa kässärilehdessä oli ohje sellaiseen tähtihaalariin, kun vaan muistas numeron. Piti se joskus tehdä, mutta tein nyt kuitenkin tällä omalla kaavalla, kun on hyväksi todettu.

Pikkuriikki ja Kielokerma: kiitos! =)

Susanna kirjoitti...

Ihana haalari! Ja ihailen tuota sun kykyä olla aina ajoissa! voi kunpa minäki vielä joskus...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...