tiistai 30. maaliskuuta 2010

Kierrätys-kesäveska

On näköjään tullut perinteeksi aloittaa kevät kesäkassin ompelulla, taitaa olla kolmas sellainen kevät, että sellaisen ompelen tai virkkaan.

Tätäkään en suunnitellut erikseen, mutta kun mummoni virkkaama pöytäliina tuli yhtäaikaa pyykistä, kun voitin 5aran arvonnasta kankaita. Yksi kangas niistä on nyt käytetty kokonaan tähän kassiin. Sopi vanhan ajan henkeen.
Kahvatkin oli kauan ootelleet kaapissa, että niitä johonkin tarvittaisiin.

Sisäpuolelle tasku Stenzon tilkusta ja merkki tietenkin. Jotenkin tälläiseen en voi laittaa Selia-merkkiä, tulee mieleen lastenvaatteet, joten aikuistenvaatteisiin ja kasseihin tulee tuo vanha handmade by R.Vetoketjukin mummon varastoista, kiinnitys kam-nepillä, milläs muulla. Se kiinnittää samalla pitsin yläreunaan. Muuten pitsi ei siitä kohtaa olekaan kiinni, toivottavasti ei lörpsähdä.

Todellisuudessa en koskaan ikinä pärjää näin pienellä kassilla, mutta on tää nätti jos nyt sitten kuitenkin joskus kesällä tarvii ihan pikkukassia. Ja tytöiltä piiloon, muuten on prinsessaleikeissä ...

Älkää unohtako edellisen postauksen ompelukonekyselyä, edelleen mielipiteitä sinne!

6 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Ihana!

~Maria~ kirjoitti...

Tosi kaunis kesäkassi!

-Minna- kirjoitti...

Ihana!

NorppaStiina kirjoitti...

Herkku!!!!

Riikka kirjoitti...

Ihana! =)

Piia kirjoitti...

Söpö kassi. Kivasti käytetty kierrätysmatskuja, varsinkin tuota virkattua pöytäliinaa. Mulla on niitä monta säilössä odottamassa inspiraatiota :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...