tiistai 9. maaliskuuta 2010

Asusteita lisää

Nyt mä vasta tajusin, mikä tossa on vinksallaan, kuutilta puuttuu toisen puolen viikset!! Täytyisköhän ne jaksaa lisätä.Joka tapauksessa tyttö on nukkunut kaksivuotiaasta lähtien hyljepehmonsa kanssa, joten pipoonkin sitten "hylli".

Pipo on velouria ja harjoituskappale, kun halusin kokeilla kruunumallia. Onnistui sitten lopulta kääntämisten ja vääntämisten jälkeen. Mulla on tosi huono kolmiulotteisen hahmottamiskyky. Mies joutu taas vähän auttamaan...Ponnarin kanssa vähän kiristää, muuten tuli hyvä.

Loppuun vielä toinen asusteompelus eli kaulaliina. Toinen puoli kukkavelouria (michas-stoffecke) ja toinen puoli fleeceä (Triteks).Keskimerkiksi tuotelappu ja päähän koristeeksi farbenmixin prinsessanauhaa se viimeinen pätkä kaapin kätköistä.


3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Tosi kivan näköinen pipo ja jotenkin hauska tuo kruunumali :)
Itsellänikin olisi kamala himotus kokeilla tuollaista kruunumallia, mutta kun en tajua, että mitenkä se pitäisi ommella tuolta päälaelta...
Osaatkos neuvoa...ommellaanko tuo "kruunuosa" samoista leikkauksista kuin norm. pipossa, mutta niin, että halkiot ommellaan ikäänkuin sieltä "leikkauksia myöten"...eihän tästä taida saada mitään selvää ;)

PipetiPoo kirjoitti...

Hauska "hylli", eikä mun mielestä haittaa yhtään vaikka toisen puolen viiksiä ei näy! =)

Riikka kirjoitti...

Anna: Pipo on ihan suora, päänkokoinen putki, päälaelle ommellaan neljä laskosta. Ymmärtääköhän tästä...en osaa paremmin selittää...

Pipetipoo: Enkä taida ainakaan jaksaa niitä lisätä, kun pitäisi ovata pipon vuoripuoli uudelleen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...