perjantai 14. joulukuuta 2012

Perheen toiveita


Koitan tässä postata jotain jo kauan sitten valmistunutta.

Tytön kanssa kävin Seppälässä ja hän halusi tai olisi halunnut "lyhyen paidan, joka on leveä ja sen alla on toinen paita".


En luvannut ostaa, mutta lupasin, että jos tyttö piirtää sen itse mulle, niin ompelen. Sai valita kankaankin itse ja samalla innostuttiin kokeilemaan Käsityömessuilta ostettuja silityskalvoja ja helmiä.
Lupasin tehdä toisenkin, jos tyttö tätä pitää ja täytyy myöntää, että pitää se. Ei muuta pitäisikään enää ;).Kuopus taas näki tämän kankaan ja huppari oli kuulemma saatava. Viimeksi kun tyttö oli mummolassa, niin tein hupparin. Rengasvetoketju kirpparilta, tytön tädin löytöjä (kiitos!) ja raitaresorit vanhoja ruotsista aikanaan tilattuja.
Yllätyin kyllä, että tyttö halusi tämän "hirvittävän" kankaan. Pinkki väri siinä varmaan vetosi, mutta yleensä hän on tykännyt kaikesta söpöstä ja vähän pelotti, pistääkö päälleen lohikäärmeitä. Mutta taas, tässäkin täytyy myöntää, suosikki tästä tuli. Tein suoran helman ja kääntöresorit, että mahtuu vielä kesälläkin kun nyt on pidetty vain haalarin alla välitakkina.


Ja loppuun bokserikaavan muokkausta. Alkuperäisenä oli joku SK:n kaava ja ensimmäiset ompelemani oli kyllä ihan kamalat, ei sopineet miehelle ollenkaan.
Muokkausta moneen suuntaan, ja sitten monien ompelua. Nämä oli jo isänpäivälahja, eli kauan nämäkin on postausta odotelleet.


Hirvimiehenlle pinkkejä...taitaa kyllä olla peuroja?


Kankaat oli kaikki kaapista jotain jämiä. Sinisiä oli kolmet, kuvasin vain yhdet, ne on niin tylsiä ja nämä kuvan housutkin jämistä tehty eli yhdistelty eri trikoita.


Hepoissa on jopa sepalus, muissa ei.


Miksi näitä ompelin? En tykännyt =/, mutta nyt sain heitttää kamalia vanhoja roskiin =D.


4 kommenttia:

Lauren kirjoitti...

Kiva toi tuplapaita! :-)

Mirka kirjoitti...

Voi vitsi! Täällä on tuommosta tuplapaitaa vinguttu pitkään! Ja jokunen ostettukin Lindexiltä, mutta mutta... viskoosisekoitepaidat ei todella nappaa miuta, ovat muutaman pesun jälkeen kamalia!! Onko siulla joku valmiskaava tuolle, vai piirtelitkö summan mutikassa? Tosi onnistunut lopputulos! Tytöt tässä miun olkapään yli kurkkiit ja kommentit oli: "hieno"" "voiko tuommosen tilata!". Eli juu, kaavojen piirtoon :)

Riikka kirjoitti...

Mirka: Ottobren kaava, mut mikähän lehti se oli...lehdessä paitaan oli piirretty kissan naama. Meillä tyttö piirsi itse kaavatkin ;).Ja eilen näin tuollaisen Lindexillä tai kappahlissa, paita oli ympyrä ja sivusaumat oli vaan ommeltu pystyyn. Kiva olis sellainenkin.

Mirka kirjoitti...

Aa, no pitääkin selata nuo Ottobret kun niitä useampi löytyy. Ja hei, täytyy opettaa tytöt piirtää kaavoja!

Mie muuten katoin kans sitä ympyräpaitaa, aika helpolle vaikutti, sen mitä kiireessä ehin kattoo :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...