lauantai 1. joulukuuta 2012

Ompelee vapaallakinKun ompelee "aina" niin lapset alkaa kysellä, koska tehdään jotain heille. Mikä aiheuttaa sen, että kun on niinsanotusti vapaalla, niin saa ommella lisää ;).
Ekakuvan paita tarpeeseen keskimmäiselle tytölle. Tarvittii joku keltainen paita ja tuon tein siihen tarpeeseen.


Ralliraitaa tilasin lapsille, mutta ei se vaan taipunut miksikään. Tai vauvaideoita olisi ollut, mutta noille kouluikäisille ei oikein keksinyt tästä mitään. Eipä haittaa, sain itselle mekon ensi kesäksi ja pidin minä tätä jo pitkähihaisen kanssa nyt talvellakin.Oli tarkoitus virkata näitä heijastimia isompi määrä, opeille ja päikyntädeille. Mutta ei onnistu kyllä milläään, mulla meni tähän yhteen jo niiiin kauan, että tämä saa jäädä ainoaksi tälläerää. Laitoin omaan takkiin roikkumaan. Malli on Suuresta käsityölehdestä.


Nämäkin pakko-ompelua tarpeeseen. Tytön vanhoja aluspaitoja tuunattu pumppupaidoiksi. Ja "Tissilit" myös sai taskun selkään. Nyt meillä alkaa olla pumppuvaatetta tarpeeksi, ensi kesään täytyy kehitellä jotain kivaa kyllä.


Seuraavat jutut syntyi, kun tytöt löysi laatikollisen kaikkia juhla-, tylli- ja vuorikankaita. Leikkeihin pikapikaa ommeltu "prinsessasetti", alla on tummansininen kangas, päällä vaaleanpunainen, joten lopputulos näyttää lilalta.


Kuopus halusi nukelleen makuupussin, tuollaisesta läpinäkyvästä juhlakankaasta. Piti vähän soveltaa, että se onnistui ja nyt taustalla on lisäkangas vuorena ja tyyny pehmikkeenä. Nopea homma ja tyttö oli tyytyväinen, kun Sofi sain oman pussukan.Onpas tärähtäneet kuvat, pipo lörppämällilla ja tupsulla tokaluokkalaisen tilaamana ja mekko mustin hihoin ekaluokkalaisen äitiltä tilaamana. Mekosta tuli kiva, valitettavasti tytön piirtämä suunnitelma on kadonnut, minkä mukaan tämän ompelin. Se olisi ollut hyvä liittää mukaan.Yksi viikonloppu oltiin esikoisen kanssa kaksi kotona, minä tein töitä ja hän oli kipeänä ja muu perhe oli  mummolassa. Joten tyttö teki tälläisen nallen ja tyynyn ajankuluksi.
Tyyny on tehty valmiistä merkistä, toisella puolella fleece ja täytteenä vanua. Nalle myös fleeceä ja nenä ja silmät valmiita.


2 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Ihana ralliraitamekko!

Anne kirjoitti...

Yksinkertainen, mutta todella kaunis tuo ralliraitamekko!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...