perjantai 21. joulukuuta 2012

Jouluksi kiirehtineitä


Sininen tiikeritrikoo on ollut suosittua! Siitä haaveilin omallekin tytölle paitaa, mutta taitaa jäädä tekemättä, kun olen kuitenkin saanut tehdä kankaasta kaikenlaista muuta. Yläkuvassa 98/104cm pitkät kalsarit. Alakuvassa 86/92cm yöhaalari.


Samaa kokoa lyhythihaiset bodyt, ettei selkä vilku talvella.


Laulukalan viimeisistä palasista kypärämyssyt.


Kaksivuotiaan joulupukinkonttiin tilattiin Eläinunelmia paita.


Sieniretkestä lyhythihainen paita, tämä taisi olla 110/116cm.Sisarukset saivat joustofrotee legginsejä mekkojen kanssa pidettäviksi, oranssit ja vaaleanpunaiset.
Näitä olis omatkin tytöt talveksi tarvinneet, mutta se "suutarin lapsilla ei ole...."- juttu pätee täälläkin välillä. Vaatteita kyllä on, mutta ei aina sitä tarpeellisinta ;).Sisarusparille nämäkin, joulupukinkonttiin tilatut yöpaidat. Kankaina vuodenajat ja pinkki tähti.


Naisen pipo.


Pupupipo.


Pojalle tilattu valkoinen velourhuppari, ruskealla hupun vuorilla ja tähdellä.


Sieniretki mekko.


En muista enää mikä tämän kankaan nimi oli, siitä kuitenkin paita harmailla kanteilla.


Riikinkukko aplikaatiolla mustat velourit. Harmittaa kun nämä tuli kuvattua liian hämärässä, ei pääse riikinkukko oikeuksiinsa, se on kauniin vihreä. Violetein täplin.


Vihreät joustishousut harmaalla dinolla ja harmailla resoreilla.


Eräällä pojalla oli housut ilman sopivaa tähtipaitaa. Housujen pariksi syntyi tälläinen tähtipaita.Pienelle pojalle sain tehdä ruskeat perusvelourit ja retropuu paidan.


...sekä vielä nougat värisen pallopaidan.


Harvinaisemman väriseen haalariin piti kehitellä talvipipo tytölle. Haalari on siis arvatenkin lila-lime väritykseltään.Päikyntädeille veimme eilen ja opettajille tänään Lumiukkosoppaa. Enää en muista mistä tämän alunperin bongasin. Nyt tuli oma versio tehtyä ja yläkuvassa tyttöjen koemaistajaiset (ilman lumiukon keppiä). Hyvää oli kuulemma niinkin!

Etiketit piti alunperin tulostaa, mutta tein sittenkin lumiukot käsin tussilla, on enemmän käsityötä ja ilmettä. Joka ukolla on esim. erivärinen kaulahuivi.


En toivottele vielä hyviä jouluja, koska vieläkin on vaatetta postaamatta. En viitsi samaan postaukseen laittaa 30 vaatetta, joten jatkoa seuraa vielä ennen aattoa.
Mukavaa joulunodotusta ja alkavaa viikonloppua!

1 kommentti:

suppis kirjoitti...

En kestä! Sulla on täällä niin ihania juttuja!! :) Tuo dinokin on ehkä maailman ihanin! Jään aivan ehdottomasti lukijaksesi! Minua on nyt tällaisia blogeja selaillessani puraissut paha ompelu kärpänen, varmasti aion jatkossa ommella ihan hulluna kaikista suloisista kankaista..! Saa tulla kurkkaamaan myös minun blogiani (jonne ompelukseni lopulta päätyvät) osoitteessa http://suppiksen.blogspot.fi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...