torstai 21. huhtikuuta 2011

Vauvapaitoja isommalle

Tälläinen paita on ollut suunnitelmissa, mutta kaavanpiirto on kestänyt, ei ole ehtinyt. Ja sitten tuli uusin Ottobre, missä tuo pääntie oli valmiina ja siitä muokkasin resorin leveämmäksi ja hihat pitkiksi resorein. Pääsin helpolla!Väritys taas on jostain kaupan paidasta, jonka näin ja meinasin ostaa. Sitten muistin nämä kankaat, että teenpä sen itse! Oon tyytyväinen. Vähän koristetikkailujakin kokeilin tähän versioon.
Vielä on mittaa tunikaksi asti, koko 110cm. Eli ensi talvena sopiva, kuten toivoinkin ja voihan tuota nytkin pitää.Samanlainen pallojoustofroteesta, nyt sain viimein kaavan, mihin raaskin tämän ihanuuskankaan käyttää loppuun.Joustis on parempi ilman tikkailuja, kikkailuja. Vaikka mietin kyllä eteen aplikointeja/velourkuvaa/merkkiä, mutta ei...yksinkertainen maku ja minusta se oli paras ihan noin.

Kivan vauvamaisia, mutta ei kuitenkaan. Helppoja pukea ja mukavia päällä.Hauskaa pääsiäistä kaikille lukijoille ja tervetuloa uusille!

11 kommenttia:

Pintse kirjoitti...

Tosi kivoja paitoja!! Ja varsinkin tuon alemman paidan kangas on aivan ihanaa, mistäs olet sen hommannut? :)

*marjuska* kirjoitti...

Kivat paidat! Varsikin tuo punavalkoinen.
Odottelu näköjään kannatti tällä kertaa niin sai valmista kaavaa käyttää.:-) Muakin tuo kaava uusimmassa lehdessä houkutteli.

Tupuna kirjoitti...

Onpa herkun näköistä tuo pallojoustis! Ja ihanat paidat :)

Tiia kirjoitti...

Kivat paidat tuli! Mistä tuon pallojoustiksen olet löytänyt?

Ida kirjoitti...

Pallojoustis on ihana, samoin kun edellisen postauksen apinakankaat. Kivan malliset paidat :)

Sani kirjoitti...

Ihania palloja! :D

AnniP kirjoitti...

Punavalkoinen on herkullinen!

Riikka kirjoitti...

Kankaat tosiaan unohtui mainita. Pinkkipallo on Marimekkoa, samoin se vihreä resori. Kärpässieni on Ek:sta palalaarilöytö. Etsin sitä kissojen ja koirien kanssa, en löytänyt, kunnes eräs blogisti avusti ja sain oman palani ;).

Sarita kirjoitti...

Mä tykkään kanssa tosi paljon tuosta ekasta värikombosta! Tein itse vastaavilla sävyillä jokin aika sitten puputunikan tytölleni ja mielestäni tuo vihreä niin kivasti "rauhoittaa" pinkin makeutta.

Kivan näköisiä paitoja! Itse vielä odottelen kyseistä Ottobrea, sormet syyhyää jo etukäteen kun kaapissa on läjä uusia kankaita ja kaavat on vasta matkalla. ;)

Mervi kirjoitti...

Hienoja paitoja ja tuo kärpässieni on kyllä aivan ihana!

Minnariitta kirjoitti...

Katoin samaa kaavaa, mutta kaavojen piirtely on ärsyttävää! Ihania nuo paidat ja pirteitä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...