torstai 28. huhtikuuta 2011

Collegemekkosia ja lapastaskuja

Lapastaskut, tumpputaskut, ne on suloisia! Meillä on yksi Molokidsin fleece, missä sellaiset on ja nyt asiakas tilasi tälläisen mekon ja todella hyvin sopivat mekkoonkin, suloinen!Mekko on collegea, koko 122cm. Näitä lisää!!Ostelin myös paria jo lähes retroa collegea, tässä niistä yksi. 80-luvulta =), suomalaista laatua.


Siitä tein "harjoitusmekkosen" tilausta varten, kun ihan uuden kaavan piirsin tumppumekkoon. Tämän tein omalle tytölle ja on jo testattu pihallakin. Sen jälkeen taskut, ja sen seurauksena pesukone oli täynnä jotain metallinastoja...

Tämä on pidempi kuin tumppumekko, koko 128cm.Collegejämästä Polarn o Pyretin yhden minicollarihameen innoittamana tälläinen minari kuopukselle. College on kiva materiaali välillä, kun alkaa velourit ja joustikset kyllästyttää!


Edit. Lisätty parit sovituskuvat! Kasvunvaraa on vielä ensi kesäänkin ;).10 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Tykkään näistä kaikista! Mullekin on collegetilaus matkalla(yksivärisiä tosin). Jotenkin veluurihousuja ei raaski pitää pelkiltään ulkohousuina.

Tiia/Lasten tapaan kirjoitti...

Aivan ihania :) Nuo lapastaskut ovat söpösiä :)

Krista kirjoitti...

Hauska idea nuo lapastaskut! =)

Mervi kirjoitti...

Tosi kivat nuo lapastaskut!!

Sani kirjoitti...

Voi vitsi noita lapastaskuja :D Ihanat!

Sanna kirjoitti...

Kiitos, Riikka! Tumppumekko on luonnossakin tosi kiva! Voin jo kuvitella hiekanmurujen kaivamista peukusta ennen pesua... :) Mutta totta: omakin collegensietokyky on kummasti tullut takaisin. Esim. Geggamojalla on kivoja collegevaatteita.

Tiina kirjoitti...

Aivan ihana taskuidea!! EHDOTTOMASTI meillekin tuollaisia! =)

PikkuHoo kirjoitti...

Jotain hauskaa tuossa kankaassa on vaikka yleensä en tykkää nuista kasari colleceista :) Tuo minari näyttää tosi kivalta!

Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö söpöt nuo lapastaskut! En olekaan ennen nähnyt missään samantyylisiäkään!

Caorann kirjoitti...

Ihanan mallinen tuo collegemekko! Ja lapastaskut on tosi hauskat. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...