tiistai 1. joulukuuta 2009

Stenzotunika kesään


Stenzo trikoota jäi siitä edellisestä tunikasta ja siitä sitten tuli tämä kesätunika. Kaava oma, etulaskos jäi mieleen kummittelemaan L&B vaate-esittelyssä yhdestä tunikasta, joka oli todella erilainen kuin tämä. Kuitenkin laskosta piti kokeilla ja kiva siitä tuli näinkin.

Legginsit on Ottobren kaavalla ja voin suositella. Hyvä malli. Nämä tuli ihan kesä/jumppakäyttöön (ma jumpalla hyviksi todettu), mutta ihana malli olisi myös ihan edustuskäyttöön. Ajattelin seuraavalla Triteks-käynnillä ostaa mustaa paksua trikoota ja tehdä tälläiset esikoiselle ihan saapikkaiden kanssa pidettäviksi. Niin ne siinä Otttobren kuvassakin oli.
Tämä trikoo on Marimekon ja kaapissa jo monta vuotta odotellut sopivaa käyttöä.

Täytyisi varmaan palata jouluompeluksiin, kun kesään on vähän aikaa...

4 kommenttia:

joska kirjoitti...

Missä Ottobressa tuo ohje oli? Tosi kivannäköiset.

Miina kirjoitti...

Oi sulla on ajatukset jo kesässä! :) Voi, kun jo kesä olis täällä! Minäkin olen kaavoja piirrellyt kesävaatteisiin. Ja
triteksilla pitäs kans ehottomasti poiketa! Ehkä sit joulun jälkeen, kun toi kangasvarasto ei tunnu ollenkaan vähenevän...

NorppaStiina kirjoitti...

Ihania! Nuo legginsit on tosi hyvän näköiset!! Ja kyllä sä olet aikaisessa! Mä rämmin täällä vielä joulujuttujen seassa...

Riikka kirjoitti...

Iinu: Saihan siinä 11 kertaa silittää ja ommella, silittää ja ommella. Mut kiva tuli, kun jaksoi. Aika nopsaa kuitenkin.

Joska: 4/09 lehdestä löytyy =).

Miina: En mä niin vielä kesää ajattele, ei kannata vielä. Tää vaan sattui syntymään ja menee nyt jumppavaatteena ensin. Oikeasti tänäänkin on leivottu pipareita ja vaihdettu jouluverhoja.

Norppastiina: Kyllä täälläkin joulujutuissa mennään...kevättä sitten voisi alkaa suunnnitella tarkemmin ensi vuonna. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...