maanantai 7. joulukuuta 2009

Lisää pieniä lahjajuttuja

Tuli täydellinen kyllästys tän blogin liian värikkääseen värimaailmaan! Nyt on sitten rauhallinen tausta ja uusi otsikko-alusta (miksi sitä kuuluu kutsua?!) ja jospa näihin ei kyllästyisi. Suurin syy rauhattomuuteen ovat kyllä nuo lasten tekemät kuvat, joissa sitä väriä riittää. No, en raaski niitä täältä poistaakaan.


Meillä sairastetaan...juuri sitä mitä eniten pelkään, eli oksennetaan. Neuvolat ja rokotukset ja kaikki piti perua. Itselle ei ole vielä tullut onneksi. Eli jotain pientä sain tehtyä tänäänkin.

Tildan talossa-kirjasta toinen kokeilu, tein joululahjaksi pikku pussukan tilkuista. Täytyy täyttää se vaikka karkeilla tai ostaa jotain meikkiä sisään.

Kerhotädit saa tänä vuonna näin pienet lahjat eli huopakukat, joissa on heijastimet. Näitä olisi nopea tehdä, jos olisi valmiita huopakuvioita, itse leikkasin levystä askarteluveitsellä. Aika hankalaa hommaa, joten onneksi tätejä on vain kaksi ;). Nämä täytyy vielä kiinnitää joulukortteihin jotenkin kivasti.

Innostuinpa taas eilen tilailemaan kankaita, saa nähdä koska saan kotiin ne! Tulevat rajojen ulkopuolelta taas. Ja tänään tuli Sampsukan pöllöjoustis ja mietin etukäteen sen laatua. Se on hieman pehmeämpää kuin kettukarhujoustis, mutta ei lähellekään peikkojoustista. Ihan ok tuntuista kuitenkin.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...