tiistai 15. joulukuuta 2009

Maatilakangas käytetty!Jofotexin maatilainterlock on nyt tuhottu, esikoinen siitä sai mekon. Ajattelin jo ensi kesää, mutta oikeastaan jos haluaa niin saa pitää heti, poolo tai trikoopusero vaan alle. Kaava tähän oli ihan oma, 134cm mekon on vaikeaa olla enää söpö, koko ajan tuntui, että tulisi hienompi, jos tekis pienimmälle neidille. Mut ei se kannata...isoimmalle kun tekee niin on eniten käyttöä ja kankaan hintakin hirvitti tällä kertaa.
Jämistä sai pienin kuitenkin pipon, sama oma malli kuin nimipipossa. Tämäkin tulee keväällä käyttöön ja sopiikin moneen vaatteeseen. Lopputilkut on sitten aplikointeihin säästetty =).

8 kommenttia:

Jana kirjoitti...

Mekko näyttää kivalta.

Hansu kirjoitti...

Ihana mekko! :) Ja pipo tosi suloinen. Ei mene hukkaan noin hieno kangas kun tekee mekoiksi, meillä ainakin käyttäisi tyttö aina mekkoja.

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Tosi kiva mekko, kangas on kyllä ihanaa :)

Mari kirjoitti...

Mä kanssa ihailin tuota kangasta, mutta en raaskinut tilata kun postimaksut oli niin isot. Nätti mekko siitä on syntynyt.

pikkupikkuriikki kirjoitti...

on kyllä kiva kangas ja siitä kiva mekko ja pipo...muutenkin kivoja juttuja oot taas tehny...

Annika kirjoitti...

Hieno mekko, ja on kyllä suloinen vaikka koko onkin suurempi :)

Saara kirjoitti...

Suloiselta minusta näyttää mekko, ja päällä varasti vielä ihanampi. Pipokin oikein söpö, hyvin käytit kankaasi :)

Saara

Riikka kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! Itsellä on muuten tuosta kankaasta paita, tilattu Rafsenilta ruotsista ja se on haalistunut pesuissa tosi ikävästi. Eli jos joku miettii tuota tilata, niin voi haalistua pesuissa. Tämän aion muistaa joka kerta kääntää nurin pesuun, jos auttaisi asiaa. Ja sen vanhan paitani voisi tuunata vaikka pitkiksi alushousuiksi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...