torstai 8. elokuuta 2013

Summerlin ja virkatut lätsät

Äidin lintu blogissa ihastuin moneen mekkoon, ja Summerlin näytti sellaiselle, että voisin itsekin viitsiä senverran neuloa. Alaosan voi ommella kätsysti kankaasta. Lintuemolle iso kiitos, sain vieläpä apua ohjeen suomentamisessa. Englanninkielinen löytyy täältä, klik.Alaosan ompelin esikoisen vanhasta kantoliinasta, joka on siis ommeltu jo 9 vuotta sitten. Marimekon kuosi, jonka nimeä en muista.

Entäs loppulanka? Siitä tuli lätsä ja sen ohjeesta kiitos Mun tekemä -blogiin.

Kaikki kesän neulomiset syntyy aina automatkoilla ja niin nämäkin. Mekosta tuli suosikki ja sitä on pitänyt välillä salaa pestä ja olkaimia lyhennellä. Bambulanka ei ollut ohjeenmukaista ja on venynyt käytössä.


Sitten matkalla mummulaan ja Ähtäriin tein pari lisää. Valkoisen ilman lippaa ja vaaleanpunaisen lipalla. Nämä on päänmyötäistä mallia, ensimmäinen bambuinen oli tuollainen lötkömallinen. Tytöt ei näihin kukkakoristeita halunneet, joten pipot valmistui nopeaan.

Aloitin kolmannenkin, mutta muutin mieleni, ei meillä näitä enempää tarvita ja lätsän alku muuttui patalapuksi =D. ps. Kaupassa alessa Noshin leveät ribbiresorit, 9€/m, klik.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...