lauantai 31. elokuuta 2013

Perjantaihaaste


SaVaway ompeluhaaste jälleen. Nämä on kyllä kivoja: Nytkin sain "pakosti" kaksi uutta vaatetta itselleni, vaikka muuten itselle ompelu on suhteellisen harvinaista. Lisäksi sain käytettyä kaksi kaapissa jemmaantunutta joustofroteeta (joutofroteeta!). Näitä ei lapset olleet innoissaan omineet, joten niistä syntyi nyt itselle.Alkutilanne oli se, että ostimme salaisen paketin, tietämättä mitä se sisältää. Tälläkertaa tiedossa tosin oli, että siellä ei ole kangasta. Kaavaa osasi siis epäillä, mutta en olisi uskonut, että yksi ihminen jaksaa käsin piirtää näin montaa kaavaa, yli 70 oli meitä osallistujia.


Kyseessä ei ollut ihan peruskaava. Siihen oli jo kaavoitettu huppu, perhoshiha, tavallinen hiha eri mittoineen sekä paita ja mekkomitat. Koot S-M-L. Linnea oli kaiken takana, iso kiitos Linnealle!

Oli pitänyt jo pitkään kaavoittaa itselle mekkohuppari, mutta nyt se kävi näin helposti.

Testiversion sain tehdä jo päivällä ja se oli tuo ruskearuudullinen. Tein siihen perhoshihat eli testasin lähinnä miehustan istuvuutta iltaa varten.


Kaava oli hyvä. Miehusta on suoraan L-koolla tehty.  Hihaa täytyy vähän pidentää minulle ja huppukin saisi olla vähän isompi jatkossa.
Mutta mahtavaa, minulla on lämmin mekko talveksi...tosin se on päällä heti tänäänkin =).


Kuvat otti 7-vuotias tyttöni, joka on innostunut valokuvauksesta. Sai enoltaan oman kamerankin ja se on kovassa käytössä.

6 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Hienot! Varsinkin raidallinen sopii väriltään tähän alkusyksyyn mainiosti.

Pilvi kirjoitti...

Voi, juuri tuota ruudullista froteeta yritin tässä yhtenä päivänä löytää, olisin halunnut sitä kuopuksen housuiksi. En onnistunut, ei sulla sitä enempää olisi?

Hyvän näköisiä mekkoja!

Riikka kirjoitti...

Pilvi; Ei valitettavasti jäänyt, tähän meni kaikki.

Niinu kirjoitti...

Ihanaa tuo ruudullinen kangas! Ja mallikin on kaunis:)

Riikka kirjoitti...

Oho, kiitos! Tuota harvoin kuulee =). Tai ehkä tarkoititkin mekon mallia ;).

E.V. kirjoitti...

Minäkin ihastuin ensinäkemältä tuohon testiversioon. Myös se oli hienoa nähdä miltä tuo mokkaruutujoustis näyttää aikuisen päällä, sillä minulla on sitä jemmassa ja aikomus olisi saada siitä itselle mekko. Raitahupparikin on erittäin onnistunut ja sopii käyttäjälleen.

En osallistunut savawayhin mutta kaava kiinnostaa, onneksi Linnea ilmoitti että kaava tulee myyntiin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...