tiistai 2. heinäkuuta 2013

Tee se itse -onnellinen lapsi + Arvonta


Otsikko tuli mieleen tuosta tytön ilmeestä, kun tein hänelle pupun Pihajengi kankaasta. Kangas löytyi pyykinpesukoneostoksilla niinkin yllättävästä paikasta kun Rauta-Otra.


Palasesta sai ommeltua yhden jokaista eläintä sekä keskimmäiselle verhon. Vihdoinkin tuli valoisuutta hänen huoneeseen, sivuverhojen väistyessä.


ARVONTAAN! Kangasta jäi pala, jossa on joka eläintä yksi. Toiselle puolelle tarvitset taustakankaan, sekä täytettä. Niin saat aikaan pehmoleluja ja niitä onnellisia lapsia =).  Kettukin kankaassa on, vaikka ei kuvassa näy. Ohje pehmoihin

Osallistu pikku kesäarvontaan kommentoimalla tähän alle. Kerro vaikka, mistä ompeluksesta oma lapsesi on ollut onnellisin?

Osallistumisaikaa 14.7 asti.



ps. Seuraile blogia, pian tulossa myös toinen arvonta!

80 kommenttia:

Pintse kirjoitti...

Osallistun arvontaan! Meillä isompi poitsu tuntuu olevan onnellinen jokaisesta vaatteesta, jonka hänelle ompelen. Aikas hyvä juttu! :) Saas nähdä koska rupeaa nirsoilemaan, ikää siis nyt 4 vuotta.

piksu kirjoitti...

Mun lapseni tuntuu olevan onnellisin kaikista mekoista, erityisesti jos helma hulmuaa :)

Lankavakka kirjoitti...

Poika oli onnellinen kitarahupparista ja tyttö merenneitomekosta. Ja se onni todella näkyy kasvoilta! Molemmat löytyvät blogistani, tuoreista postauksista, kaksi onnistumista siis lyhyellä ajalla. :)

Lankavakka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Hippunen kirjoitti...

Kaikki kolme, jopa pienin 1v10kk, ovat onnellisia joka ikisestä vaatteesta, jonka äiti tekee :)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä myös iloitaan kaikesta uudesta mitä äiti ompelee, varsinkin niistä lasten itse ideoimista/toivomista jutuista. Pojan viimeisin on huppari salataskuilla ja tyttösen nukeille merenneidon pyrstöjä :-)
*Mirya

suppis kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
suppis kirjoitti...

Minulla ei ole lapsia, mutta ystävän lapselle ommelluista vaatteista kilppariteemainen liivimekko on ollut mieluisin. Ai että tuo pupu on ihana! :)

Kirsi kirjoitti...

Mukana! =) Minun pojat tulevat ainakin onnellisiksi äidin tekemisistä vaatteista. Mieluisimpia on ne mihin ovat saaneet itse myös olla vaikuttamassa mm. ovat olleet valitsemassa kangasta tai applikointikuvaa.

Marjo/MadeByMade kirjoitti...

Mukana arvonnassa! Oma poika on vielä niin pieni, ettei ymmärrä hirveästi innostua ompeluksistani. Tosin kun tein uuden hupparin ja poitsu sai laittaa hupun päähän, niin se oli hauskaa :D

Allihaahka kirjoitti...

Meillä mieluisimpia on olleet varmaan nukenvaatteet, jotka on räätälöity lapsen toiveiden mukaan itse valituista kankaista. :)

hanna-naa kirjoitti...

Esikoinen onneksi vielä on onnellinen jokaisesta saamastaan uudesta vaatteesta. Tällä hetkellä uusin on lemppari. Toivon kovasti, että sama jatkuisi vielä muutaman vuoden, että äidin tekemä kelpaa päälle. :)

Heidi kirjoitti...

Myös täällä suurin onni syntyy liehuvista helmoista. Mitä liehuvampi, sen parempi :)

Manda kirjoitti...

Myös meidän pikku prinsessat ilahtuvat erityisen paljon mekoista, mitä hulmuavampi helma sen parempi. Esikoisen lempiompelus taitaa olla takki, ihan kaikki äidin tekemä ei enää häntä innosta.

Noranda kirjoitti...

Kiva arvonta :) Meillä ollaan onnellisimpia niistä vaatteista, joita ovat itse toivoneet ja saaneet niihin vaikuttaa kaavan ja värien valinnoilla.

Katja kirjoitti...

Chrome kökähti, toivottavasti ei tule kommentti kahteen kertaan :)

Meillä onnellisimpia ollaan aina siitä uusimmasta. 2-vuotias osaa jo hienosti kehua äitiä tyyliin: "Hieno uusi mekko! Hyvä äiti!" :)

Mari kirjoitti...

Hauska palkinto! Meillä onnellisin minun ompeluksista taitaa olla tuo 4v poika. Eipä tuo juuri suostu vähäisiä kaupan vaatteita kaapista enää päällensä laittamaan. Varsinkin muutamat applikoidut paidat ovat nousseet hiteiksi.

puikkotiikeri kirjoitti...

Onpas ihana pupunen!
Pojat oli tässä taannoin onnessaan ompelemistani karkkipussi-penaaleista (käytin angry-karkkipusseja ja päälle kristallimuovia, sisään puuvillavuori).
Pienin (tyttö 1,5vee) ilostui sydänfroteemekosta, jossa on Taskut.
Leluja on tullut enemmän tehtyä neulomalla, kuin ommellen.

Nina kirjoitti...

Mukana! Vuoden ikäinen tyttöni tuntui innostuvan eniten lippalakista, jonka ompelin hänen veljelleen ja kulkikin se päässä monta päivää. Saman ikäinen poika taas innostui kalastaja-kankaasta tehdystä piposta ja kanteli sitä mukanaan useamman päivän :)

hulamaja kirjoitti...

Esikoinen on rakastunut ompelemiini tyynyihin, jotka olen tehnyt Tilkkukorin Fantit-joustiksesta <3 halaa ja rutistaa niitä ja sanoo että "KIITOS äiti näistä tyynyistä" :) ja on ottanut tyynyt myös itelleen nukkumatyynyiksi, vaikka koristekäyttöön ne kyllä oli tarkoitettu alunperin.. ;)
hulamaja ät gmail.com

Jaana K. kirjoitti...

Tytöllä on prinsessa kausi menossa ja kaikki hameet ja mekot on niiiin ihania :) ylitse muiden on merenneito kuvioinen mekko. Hyvä että pestä sais :)

laivakissa kirjoitti...

Hauska kangaslöytö =)

2-vuotiaani on ollut ihastunein pöksyihin, joihin applikoin Maisan: http://paapuuri.blogspot.fi/2013/02/maisa-poksyt.html

Unknown kirjoitti...

Meillä on neljä tyttöä, joista nuorimmat ovat ehkä useimmin onnellisia ompeluksistani. Mitä vanhempi lapsi, sitä kriittisempi. ;)

Nuorimmaiselle "melkkihousut" (velourleggingsit ompelumerkillä), pilvipaita, pöllöpaita, kilpparimekko... kaikki ovat rakkaita. En tiedä, mitä teen, kun jäävät oikeasti pieniksi. Syntynee huuto, jos 1,5 v. nuorempi serkkutyttö perii ne. ;)

Mutta innolla olen siis arvonnassa mukana! :)

Jenni kirjoitti...

Poika on niin pieni, että taitaa olla vielä onnellinen kaikista minun ompeluksista :)

Jenni kirjoitti...

Synttäripaita, ehdoton suosikki jota pyytää päälle joka päivä!
Ihan siis perus t-paita, johon pika-aplikoin numeron 2 ja pojan lempinimen. Tuon paidan piti olla pikasurautus, mutta sitä tehdessä kaikki vastusti eikä lopputulos todellaakaan oo täydellinen.
Paitsi pojan mielestä :)

Elanor42 kirjoitti...

Áinakin kuopus on onnellinen. Viimeisin oli neonkeltaisesta ohuen ohuesta trikoosta tehty paita, joka sävelletty OB 3/13 holkkihihaisesta paidasta nykytyylin mukaiseksi. Kyllähän tuo vanhempikin neiti tyytyväisenä piti kevätjuhlamekkoaan, jota pusasin vielä viimeisenä iltana yli puolen yön. Erityisen ylpeitä he ovat mun halloween- yms. naamiaisasuvirityksistä, kun ovat erilaisia kuin kaupasta saatavat ja kestävät pesuakin. Itse olen onnellisin silkkimekoista parin vuoden takaa, kun sain miehen Kiinasta tuodusta silkistä vihdoin ommeltua jotain ja kaksi hurmaavaa morsiustytön mekkoa saivat aiheellisia kehuja.

Anii kirjoitti...

Itsellä ei vielä ole omia lapsia, mutta tähän asti ompelemistani vaatteista eniten on pitänyt juuri 2 vuotta täyttänyt kälyn tyttö. Hän innoissaan tutkaili viikonloppuna tekemiäni pikkuhousuja ja hametta. :)

Sandra kirjoitti...

Mukana arvonnassa! Meillä muksut ovat olleet erityisen onnellisia viimeeksi hiljan tehdyistä Pärinä-paidoista. =)

Miina kirjoitti...

Ihanaa kangasta! :D Täällä lapset tykkää itse tilaamistaan vaatteista ja jutuista! :)

Salla kirjoitti...

Ihana! :) Meillä tyttö on ollut onnellisin varmaan eräästä ompelemastani kirahvikuosisesta yöpaidasta, pääsee tosi usein käyttöön.

JohannaL kirjoitti...

Meillä tytöt on onnellisia kaikista vaatteista mitä ompelen.

Mirka kirjoitti...

Arvontaan mukaan!

Aika kivasti tuo trio tykkää noista mitä teen, pojalle ehkä ollut mieleisimpiä hupparit ja tytöille haaremihousut :)

Anonyymi kirjoitti...

Arvonnassa mukana. Tytöt on tainneet iloita eniten omista tilda-nukeista jotka heille tein.
-Nina-

Paude kirjoitti...

Tyttö 2 v on onneksi vielä iloinen kaikista äidin tekemistä vaatteista. Mekot ovat kuitenkin erityissuosiossa.

Kata kirjoitti...

Mukana! Poika on ilahtunut eniten kaikista Oktonauttiaiheisista vaatteista mitä olen hänelle tehnyt..:)

maiju kirjoitti...

Meillä lapset on onnellisia kun teen vaatteita heille! :-) kiva palkinto äitille, kun kuulu ompa ihana ja sitä innoissaan pitää heti päästä kokeilemaan :-) mukaan kivaan arvontaan!

Teri kirjoitti...

Meillä tyttö on onnellinen, jos vaatteessa joku eläimen kuva. Esim kissa-mekko. :) Arvontaan mukaan. Hauska kilpailu! :)

Homsantuu kirjoitti...

Onpas kiva arvonta! Oma 6-vuotiaani on ollut iloisin varpaisiin asti ulottuvasta yöpaidasta. Onneksi ei jää pieneksi vielä piiiitkään aikaan! 2-vuotias sen sijaan ihastelee ihan kaikkea, joten ota siitä selvää :D

Satu kirjoitti...

Meillä isompi pitää erityisesti vaatteista, joista löytyy samanlainen myös pikkusiskolle. Samistelu on mukavaa :) Mukana ihanan kankaan arvonnassa.

Anonyymi kirjoitti...

8- vuotias poikani toivoo sellaisia kypärämyssyn tapaisia huppuja, joissa on vain soikea aukko silmille, taisteluleikkeihinsä. Olen jo tehnyt mustan ja punaisen. Nyt hän pyytää vihreää.
- Susanna maalta -

PetraRos kirjoitti...

Arvonassa mukana,meillä naperot on onnessaan kaikesta mitä heille ompelen ja väliin kinastelevat kummalle seuraavaksi jotakin valmistuu :)
Tuo kangas tuo mieleen omat lapsuuteni pehmot joita mummu teki juurikin tuollaisesta kankaasta mistä voi leikata kuvan irti,minulla oli ainakin "mollamaija" ja taisi olla koirakin :)

L-E kirjoitti...

Arvonnassa mukana. Meidän 2,5veen mielestä vielä toistaiseksi kaikki mitä äiti tekee on "hieno" ja "hyvä". Aina istuu vieressä ja kannustaa ja kiittää :D.

Ilahtunein on ollut kuitenkin Miina ja Manu joustishupparista - just siitä mistä äiti ei niin olis välittänyt :D.

hilpee kirjoitti...

Mukana! meidän neiti ei vielä osaa ilmoittaa mistä ompeluksestani pitää eniten, mutta apinapuu trikoolätsä ainakin revitään usein päästä ja pistetään parempiin suihin. :-)

hilpee kirjoitti...

Mukana! meidän neiti ei vielä osaa ilmoittaa mistä ompeluksestani pitää eniten, mutta apinapuu trikoolätsä ainakin revitään usein päästä ja pistetään parempiin suihin. :-)

Elmiira kirjoitti...

Lapseni tykkää t-paidasta.
Arvontaan mukaan:)

Petra kirjoitti...

Mukana ja viimeisimpänä tulee mieleen heppalegginsit joita 3v oli pyytänyt jo pitkään. Voi kuinka onnellinen hän oli kun ne sitten sai jalkaansa :-)

Henna73 kirjoitti...

Meillä on neiti tyytyväinen kaikkeen, mitä saa, mutta heppajutut on ykköstä

AnneS kirjoitti...

Pienimmälle kelpaa vielä mikä vaan. Isommille mieluisinpia on ne vaatteet joissa on heidän mielestään kivoimmat kuviot :)

Unknown kirjoitti...

Arvontaan mukaan minäkin. Meillä tyttö tykkää kaikista mitä ompelen. Rakkain taitaa olla kissa mekko :)
-Heli V-

Unknown kirjoitti...

Arvontaan mukaan minäkin. Meillä tyttö tykkää kaikista mitä ompelen. Rakkain taitaa olla kissa mekko :)
-Heli V-

Anonyymi kirjoitti...

Meillä ollaan onnellisimpia kun äiti ompelee vaatteita, joissa on joku koneen kuva...ihan sama mikä kunhan se vain pärisee.
-HeiLa-

Riinu kirjoitti...

Mukana arvonnassa minäkin :) Viimeaikaisista ompeluksista poikani on tainnut eniten ihastua pupupaitaan, jonka kankaan hän sai itse valita.

Anne / Kiikerinmaailma kirjoitti...

Arvonnasa mukana! Lapseni on vielä niin pieni, ettei hän itse osaa kertoa, mikä miellyttää ja mikä ei. Mutta äidin mieltä on lippis ja lippahuivi miellyttänyt eniten. :)

jatta kirjoitti...

Arvonnassa mukana :)

Meillä vanhempi neiti oli ihastuksissaan minuuttihousuiksi nimetyistä housuistaan. Tyttö oli lähdössä kaverin luokse ja hmm sattumoisin ei ollut mitään päälle laitettavaa, joten hänen valitsemasta kankaasta muutamassa minuutissa housut.

Anna-Maija kirjoitti...

Meillä mieluisimpia ovat olleet pehmolelut, esim. tilauksesta ommeltu Oktonauttien Peso. Vaatteista ei nuo pojat niin perusta, tai sitten se on jo liian tavallista, että äiti tekee... ;)

eenamaarit kirjoitti...

Meillä yksin mieluisimmista ompeluksista on ompelemani kerholaukku tytölle. Tein siihen taskuja ja pinnityynyn sisälle. Sitä on käytetty paljon, vaikka ei kerhoa olisikaan!

Kate kirjoitti...

Arvonnassa mukana.

Meillä lapset ovat melko nirsoja vaatteiden suhteen mutta viimeisimmän paidan kankaat ja resorit valitsi juniori (ihan kohta 5v) ihan itse ja oli älyttömän onnellinen valmiista jalkapallo-paidasta.

ett hörn av rymden kirjoitti...

Mukana arvonnassa! Poika on ollut onnellisin tavallisesta lakista, kangas kalastavat karhut Ikasyriltä. Ostolippistä ei ole huolinut, vaan kalastavat karhut-lakki on päällä koko kesän. Tänä vuonna olen ommellut vara-lakin pesun ajaksi, dinosaurus-lakin, ja se on hyvällä kakkospaikalla.

Hanna.T kirjoitti...

Mukana arvonnassa! Kaikista ompeluksista nuo pojat on olleet onnellisia!

Pirkko kirjoitti...

Nukenvaatteet! Pientä (hermoja raastavaa) näpertämistä, mutta lapset tykkää.

tiiti66 kirjoitti...

Barbienvaatteet olivat huikean suosittuja. Vaatteita olen lapsille tehnyt minimaalisen vähän.

Liisa kirjoitti...

Kaikki mikä on tosi cool, uppoaa meidän pojille ;)

Villakissa kirjoitti...

Iloisin taitaa isompi tyttöni olla hänelle Satumetsä-trikoosta ommellusta paidasta, jota kutsuu eläinpaidaksi ja jonka pukee itsekin turhia kehottamatta:)

Mimura kirjoitti...

Onnellinen on pikkumies kaikista roolivaatteista; merirosvojutuista, viitoista yms.

Ihana tuo kangas!

Heidi Pii kirjoitti...

Ihana arvonta! Mukana ollaan.
Mun käsityöprojekteista tämä on ollut pojan suosikki, lähes jokapäiväisessä käytössä. :)

Pipsa kirjoitti...

Mukana arvonnassa, tytöt tykkää eniten sellaisista vaatteista, joihin on saaneet itse valita esim. kankaan :)

Aletta kirjoitti...

Osallistun arvontaan. Poikani 2v on ollut ihan hillittömän onnellinen ompelemastani kalapiposta. Muita ompeluksiani tahi vaatteita muutenkaan hän ei noteeraa :)

E.V. kirjoitti...

Niin vähän olen tähän mennessä ehtinyt lapsille ommella, vaikka kangasta olen hankkinut niin että nuo saisi vaatetettua kouluikään saakka...

Luulen että tyttöni on viihtynyt hyvin hänelle ompelemissani puolipotkareissa. Pojalleni aikoinaan olen neulonut riepunuken Garnstudion ohjeella, ja se oli kiinnostava, kelvannut tytöllekin.

Anonyymi kirjoitti...

Ja arvonnassa mukana. Meillä vanhimmalle pojalle on tullut ommeltua useammatkin verkkarihousut, kun mies oli pieni ja varmasti tarpeeseen tuli jokainen. Ja iloista miestä oltiin, kun mettäjuoksut jatkui nopean vaihdon jälkeen...
HeiniTre

Anonyymi kirjoitti...

Meillä pitää elämässä olla väriä, tai no 2,5v:lle pojalle muumikin kelpaa, mustaa tai harmaata en lapsilleni päälle saa ;) Omista ompeluksista pojalle autohousut on olleet suosikkeja, tutulta saatu kangastilkku...

-Reetta

kotiäityli kirjoitti...

meidän lapsoset on onnellisia iloisista väreistä ja hurjista aplikoinneista.

Unknown kirjoitti...

Tytär on ikionnellinen prinsessamekosta, pikkupojat kaikesta :) Isommat pojat eivät kauheasti toivo äidin tekemiä vaatteita...

Anonyymi kirjoitti...

Arvontaan mukaan. Meillä ollaan iloisia kaikista vaatteista mitkä ovat oman äidin ompelemia :) mutta erityisesti tyttö tykkää kaikesta missä on pitsiä, timantteja tai rypytyksiä. -Ap-

Unknown kirjoitti...

Osallistun arvontaan.
Pikkuneiti on ollut onnellisin viime viikolla tekemästäni kietaisumallisesta skootterimekosta. Se oli ensimmäinen toivevaate tytöltä :)

Kirsikka / Kirsikan Unelmat kirjoitti...

Mukana arvonnassa! Oma lapseni on onnellinen aina saadessaan ompelemani mekon, etenkin jos hän on itse saanut valita kankaat :)

Anonyymi kirjoitti...

Minun kaksostytöt ovat ikionnellisia laulukalamekoista, juuri tälläkin hetkellä vetävät niitä aamusta päälle:) -Ulla-

Merja kirjoitti...

Osallistun arvontaan! Minun lapseni on ollut onnellisin Tau-nallen mekosta, jonka tein hänelle viime kesänä.

Ulla kirjoitti...

Mä ompelen niin vähän, että ensimmäinen tekeleeni on ollut pojalle mieluinen. Metsolan On the road (vihreä pohja)-kankaasta tein pitkähihaisen. :)

S-MT kirjoitti...

Angry birds -pipot viime talveksi tein, niistä tykkäsivät :)

MieVaan kirjoitti...

Mukaan arvontaan tahdon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...