keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Minky -Amerikanihme


Kokeeksi tilasin tätä Amerikanihmettä, kun sitä suomestakin jo saa. Muutama vuosi sitten haaveilin niistä suosikkihousuista, joita amerikkalaiset äidit tekee lapsilleen, klik. Ruffle panstsit, onhan ne söpöt. Oletteko tehneet?

Tyttö näki kankaan ja alkoi halata ja hokea huppari, huppari, superpehmeä huppari. Sillä sitten mentiin. En kyllä olisi tykännytkään tästä polyesteristä lapsella ihoa vasten, parempi näin vuoritettuna.


Ehdin jo harmitella, ettei ole taaskaan pinkkiä vetoketjua lähistöllä. Mies käski laittaa valkoisen... No olipa huono idea...ja kuitenkin hyvä. Vähän valkoista sinne ja tänne niin sillä se hoitui. Kaapista löytyi raitaa vuoriksi ja resoreiksi.


Taskusta piti tulla linnunpönttö, tällä piti osallistua Savaway haasteeseen, mutta en linnunpönttökuvallani päässyt jatkoon. Sitten se ajatus alkoi harmittaa ja onhan ne pelkät taskut käytönnöllisemmät kuin yksi linnunpönttö...seli seli.

Huppari on kokonaan vuoritettu, joten taisi tulla enemmän takki kuin huppari. Hupparitakki tai mikälie, suosioon se pääsi ja on kyllä pehmeä. Sopivan reilu vielä, kun olen alkanut ommella ensi talvea varten kokoa 122/128 cm.


Asiakastyönä myös huppareita ja ympyrätaskuja.


4 kommenttia:

Kielo kirjoitti...

En oo kyllä "amerikkalaishousuja" tehny, mutta kylläpä näyttää somilta :) Ja näyttää kangas toimivan hyvin myös hupparina!

Matleena kirjoitti...

Ei ole tuttuja amerikanhousut aiemmin, en siis ole tehnyt! =) Mutta kyllä on ahkerasti ompelukone surranut, hienon hienoja ompeluksia!

pau kirjoitti...

Oi, näyttää ihanan pehmoiselta!

Anonyymi kirjoitti...

Herranjestas mitä housuja :D never ever in my house! Huppari aivan ihku! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...