maanantai 24. syyskuuta 2012

Paljon pipokuvia


Töyhtöhiippa, tuulisuojat, värinä tummanharmaa ja pinkki.


Starat, keltainen ja vaaleanpunainen. Vaaleanpunainen meni arvontapalkinnoksi. Onnea voittajalle!Tämän tilaamani neulemyssyn lupasin esitellä. Kaulahuivin neuloin itse samasta langasta, Dropsin ohjeella. Neuloessa tuntui, että huivista tulee vain "pikku koriste", yllätyin kuinka hyvin se suojaakin kaulan.

Lanka on Dropsin merino extra fine ja ohje löytyy täältä.Trikoopipoja näihin keleihin. Tähtipipo on peruslörppämallia ja Runoratsut neliömallia. Näitä tein pinon kauppaan. Siellä on paljon kokoja.

Kaikissa pipoissa on nyt uutuutena nimi-lappu nurjalla eli saa päiväkotiin ja kouluun nimikoida oman pipon hukkumista estämään.Tähti vauvasetti ihan pienelle kolme viikkoa vanhalle.Sisaruksille toivottiin dinoja, joissa on kauluri. Värit näissä vaaleanharmaa-tummansininen ja vaaleanpunainen-pinkki. Pipot ovat kaksinkertaista fleeceä eli kyllä tarkenee eikä mene tuiskut kaulaankaan.Dinoja, punainen mustalla harjalla ja vaaleanpunainen myös mustalla harjalla.Omassa kaapissa talvea odottelee alesta ostettu Jonathan, joka on haalarina melko tylsä, omasta mielestäni. Tytön mielestä tämä on ihanin, kun on pinkki! Tyttö sitten toivoi siihen tämänvärisen dinon ja äiti teki.


Neuloksesta surautin kokeeksi tumput, kokeillaan kestääkö vaikka kauppatumppuina. Kaava oma.


1 kommentti:

jarna kirjoitti...

Nättejä on. Ihana tuo palkintopipo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...