maanantai 31. toukokuuta 2010

Arpomista

Arvonta on suoritettu tänäaamuna ulkosalla. Laput kirjoittelin jo eilen illalla myöhään. Aikas määrä olikin, yli 100 osallistujaa ja suurelle osalle kaksi lappua.



Ekana nousi Tanjus, joka kirjoitti: Mukaan! Meille sopisi jokin sininen, poikamainen..Onni pitää autoista kovasti. Linkitin kuvan kanssa.

Tanjus saa siis lätsän, ilmoita koko niin mietitään, mikä lätsä teille sopisi!



Ja tyttö oli niin innokas nostelija, että heti perään nosti vielä Sofian, joka kirjoitti: Heippa! Haluan mukaan:) Yritin sitä linkitystä, mutten saanut kuvaa näkymään, olen vasta oman blogin perustanut ja hieman on hankaluuksia... Hatun väri olisi oranssi tai vihreä.

Keksitään Sofiallekin jotain =) palkintoa.



Viikonloppuna on aloitettu ompeluita, mutta valmiita ei ole kuin yksi lierihattu Mairon norsukankaasta. 10-v tytölle, joka toivoi isoa lieriä! Kivoja noi lapset, jotka tilaavat (lähes) itse.


torstai 27. toukokuuta 2010

Haalarihousuja with hearts

Sydänvelourjutut jatkuu edelleen. Nyt vuorossa haalarihousuja. Lähes kaikki tilatut on muuten tilattu pojille =). Eipä kaupoista juuri löydykään (siis ollenkaan!) pojille sydämiä.

Ekat 86/92cm.




Toiset 98cm asiakkaan omilla mitoilla, pitkä selkä ja suhteessa lyhyemmät lahkeet.



Ja tämä tilaus peruuntui, eli alakuvassa olevat 98cm haalarit vailla kotia. Hätähousuna (taas) olin nämä jo leikannut niin tein valmiiksi asti sitten ja menivät shoppiin etsimään kotia. Sinne laitoin parit muutkin haalarihousut. Käykää vilkaisemassa.



Illalla lähtee haalarit matkaan!

keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Mikä on mikä??

Voiko vaatemerkkeihin luottaa? Tässä tulee esimerkki (tämä ei liity ompeluun juuri mitenkään...)

Kuopukselle Englannista tilattu Next-merkkinen mekko. Ihana.




Ja eilen Halpa-Hallin mainoksen kannessa sama mekko! Merkki Play zone.

Kaksi piti saada niin nyt on jokatytöllä kesän juhlamekko hankittuna, mutta vähän harmittaa. Next on mielestäni ihan hyvä merkki, jolla on ihania vaatteita. Onko nyt kaikki halpahallin play zone "halpisvaatteet" sitä nextiä?






Eihän sillä mitään väliä ole, mutta olis kiva tietää! Varsinkin kun jos ne on samaa, niin alan katsella enemmänkin noita vaatteita sillä silmällä olisko niissä kivoja =).

Mekot on kuvissa vähän erivärisen näköiset, mutta ovat täysin identtisiä luonnossa.

tiistai 25. toukokuuta 2010

Sydäntilauksia

Tälläkertaa Sudänhupparin seuraksi tilattu cupcake lätsä ja sydänhuppari tässä todellakin huppari, ei mekkomittainen. Yhtä söpö näin lyhyempänäkin!



Ja vaaleanpunainen setti, taas sama koko 92cm =). Niin kuin edellisessäkin.




Tämä vähän pienempää kokoa ja kun omalle tytölle ei näin pieni enää mahdu niin kyllä se vaan näyttää söpölle näin pieni vaate!! Kuvassa tuo pienuus ei tietenkään teille niin välity. Eikä sitä eroa edes ole kuin yksi koko, tämä on 86cm+.



Osa näistä on huomenna perillä ja osa lähtee huomenna matkaan!

maanantai 24. toukokuuta 2010

Pink love setti

Yksi tälläinenkin setti, valitettavasti kangas riitti myyjälläkin vain tähän. Toivotaan pian lisää tulevaksi, tilattu Riemulista.




Aivan sama malli kuin aiemmissakin, nyt punaisin sydämin.



Aika hauska, että lähes kaikki tällä mallilla tilatut setit on tilattu koossa 92cm, mikä on myös oman tytön koko. Onko se koko, joka menee pidempään, niin sitä raaskii ostaa? Vai onko vaan sattumaa, että netti on sen kokoisten neitien äitejä "pullollaan"? Kiva juttu joka tapauksessa =).

sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Housuja sarjatyönä

Kolmet housut neidille, oikeastaan kahdet. Toiset pilvihousut pomppasi shoppiin, pomps.




Koko näissä on 92cm.

lauantai 22. toukokuuta 2010

Kesäisempi veloursetti

Tämänkin setin syntyminen vaati kangasvaihtareita, kiitos taas =). Kaappiin jäänyt pallovelourpala vaati seurakseen limeä ja kun sain sitä niin heti tuli tälläinen tehtyä.



Tunikan kaava Amelie, housujen kaava oma.



Lahkeessa taas yksi Lou lou girl. Kuvassa näkyy vielä "karheutta" solvysta. (Kankaan päällä brodeerattaessa pidettävästä muovista, joka lähtee pesussa/kastelemalla).

perjantai 21. toukokuuta 2010

Kesäisiä vaatteita

Tuntuu, että olen koko ajan ommellut talvisia ja syksyisiä vaatteita. Nyt vihdoin saa esitellä jotain kesäistä! Stenzon ihanista kankaista syntyi salsahame.



Ja eilen myöhällä vielä pari sateenkaari T-paitaa.



Lähtevät matkaan, kunhan saan osoitteet kirjoitettua kuoriin ;). Eli pian!

Lisään pian shopin puolelle uusia kankaita, mistä voi tilailla....nopeat ehtii ensin!
Ja varautukaa ainakin pieneen ruuhkaan.

torstai 20. toukokuuta 2010

Veloureita, veloureita

Omalle tytölle jo kauan ompelupöydällä odotellut mekkonen, johon käytettiin kaikkia jämiä, kankaanjämiä, nauhajämiä.




Tälläinen taas, sydänsetti. Lähti tänään postin matkaan.



Ja vielä peikkohousut omalle tytölle, joka ilmoitti: En pidä rakkauspeikkoja! Myyntiin sitten, koko 128/134, mjugatygerin paksua velouria. Saa kysellä sähköpostilla. Laitan myöhemmin shoppiin, jos ei tästä löydä uutta kotia.


keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Kangasvaihtareita ja niiden tuloksia

Vaihtareita on viime aikoina harrastettu myös kankaiden osalta. Kankaista kiitokset Erjalle ! Ja tälläisiä syntyi.

Raitapaita ja velourhousut, perussettiä syksyksi koossa 98cm.



Hihansuut kopsasin meandi paidasta, eli leveät käänteet, jotka voi halutessaan kääntää. Ja edessä Little lou lou girls -brodeeraus.



Loppukankaasta ilman kaavaa mekkonen heti käyttettäväksi. Leveä tuli, mutta eiköhän päällä laskeudu ihan kivasti. Helmassa kolme Lou lou girlsiä erilaisin mekoin "puettuna".



Selia-merkit näistä vielä uupuu, onneksi saapuivat tänään. Moni työ niitä odottelikin jo.

tiistai 18. toukokuuta 2010

Olisko kenelläkään?


Mekkoni on kesken ja uupuu tätä kangasta! Metrin palan tarvitsisin. Kyseessä on Triteksistä ostettu puuvillasingletrikoo, ohut.

Ostan mielelläni, jos joku luopuu omastaan tai voin myös vaihtaa johonkin vastaavaan Triteks-trikooseen. Yhteyttä saa ritiaine@hotmail.com

Toivotaan, että löytyy! Mekon piti valmistua jo viime kesäksi, mutta jospa nyt....

maanantai 17. toukokuuta 2010

ARVONTA!!!


100 000 kävijää on mennyt jo rikki laskurissa, joten on arvonnan aika niin kuin lupasin!

Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän, että osallistut, samalla voit kertoa minkävärinen lätsä olisi teillä kesävaatteisiin sopivin! (Ei tarvii olla mikään noista kuvassa olevista)
Osallistua saavat lukijat, lukijaksi voi liittyä nytkin ;).
Linkittämällä oheisen kuvan omaan blogiisi, saat toisen arvan.

Ja kuten kuvasta voi päätellä, palkintona on kesäinen lätsä. (jonka teen sitten vasta, kun voittaja selviää, ellei sellaista sopivaa ole valmiina)

Arvonta on voimassa kuun loppuun eli 31.5 asti. Kesäkuussa arvotaan!

Onnistuneita vaihtareita ja ostoksia

Kissat kotiutuivat juuri, niistä kiitos Paapii-blogiin Annikalle! Kyllä on tosi mieleiset ja tytöt itse avasivat paketin. Kissat on jo nimettykin, vihreä on Balettilainen ja pinkki on Timantti. Kaulaliinan saa sitten pienin sisko syksyllä käyttöönsä.



Ja ostos tuli myös postissa, Amerikan e-baysta tämä viimein löytyi. Meillä oli vauva-aikaan tälläinen ruskea puku ja se oli niin kiva, et oli aina päällä. Ja tuli mieleen hankkia samanlainen uusi, mutta se olikin vaikeampi löytää.



Amerikasta sitten saapui, postit maksoi enemmän kuin vaate, mut saatiinpa tämä kotiin ja tälläkertaa tälläinen harmahtavan vihreä.



Tällä merkillä on kivoja vaatteita, eli merkki on U.S. Polo ASSN. Vaikea muistaa, niin tuohon itsellekin kuvattuna, jos jäisi mieleen. Ja saa kertoa saako näitä muualta kuin Ameriikoista tilaamalla?!

sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Karamellihaalarit


Tilaushaalari myllymuksujen karamelli-joustiksesta, ihana väritys!

Paljon on aikaa vietetty ulkona ja tänään myös sisällä ikkunoita pesten ja muutenkin suursiivoten. Huomenna saadaankin kivoja vieraita =).

perjantai 14. toukokuuta 2010

Yönsinistä

Samalla mekkohupparikaavalla tälläinen yönsininen huppari. Kangas on velouria ja todella tummaa sinistä, nimensä veroisesti sitä yönsinistä.





Koko 98 ja tälläkertaa ilman hihansuuresoreita. Hupun vuori on pallotrikoota.



Edessä taas sydän, tälläkertaa valkoista joustofroteeta. Puoli tarrarullaa menikin tätä ommellessa, kun kankaina oli tuo valkoinen joustis ja tumma velour ;).

Aivan erilainen muutenkin, kangas muuttaa niin paljon. Verrattuna niihin sydänvelourisiin, mitä olen aiemmin tehnyt.

Sydänvelouria on nyt tilattu lisää, saattaa saapua jo ensi viikolla, mutta katsellaan. Ilmoittelen milloin siitä voi taas tilata.

torstai 13. toukokuuta 2010

Ronsu T-paitoja shopissa!


Nämä lisään pian shopin puolelle. Näissä ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta en vaan pidä noista päänteistä! Siksi ei Selia-merkkejäkään näihin tule. Halvalla saa nopein poimia omakseen.

keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Viimeisiä viedään

Sydänvelour on melkein loppu, vielä olisi yhdelle (?) kangasta.

Tälläisiä jo nähtyjä juttuja vielä syntyi. Toinen sydänsetti:



Ja toiset haalarihousut, tällä kertaa vauvakokoa:



Iggle piggle asu on kokeiltu ja mieleiseksi todettu:


tiistai 11. toukokuuta 2010

Iggle piggle kukkakedolla

Jofotex tilaus saapui eilen ja olinpas tilannut lilaa!! Muistin, että otin tuota autoa, mutta näin paljon muitakin näköjään.



Seuraavan kuvan pilkullinen on trikoota, sen PITI olla harmaalla pohjalla, mutta on näköjään mustaa... Muut veloureja.



Pitihän niistä heti joku kangas ommella, joten kuopus sai Iggle piggle huppumekon. Sopivasti illalla Mari lähetti tuon kirjontakuvan ja piti vain kokeilla sitä, että toimiiko. Ihan ok toimi, joten jatkoin ompelua vaatteeksi asti.



Housujen velour vanhoja varastoja. Nyt haluaisin niin nähdä tämän tytön päällä, mutta hän on mummolassa. Tuo "ikuli" näyttää vihaiselta, kun tein sen liian tummasta kankaasta, sopivan vaaleansinistä ei varastoissa ollut.



Ja nämä housut lähtevät vaihtarina Paapii-blogin Annikalle. Meille tulee sieltä sitten kaikkea kivaa, esittelen sitten kun saapuvat. Kiva vaihtari muutenkin, kun sain tehdä noita poikien housuja, poikaväriset kankaat kun usein unohtuu kaappiin. Varsinkin siniset!


maanantai 10. toukokuuta 2010

Kääntömekko/Peppiessu

Onpas ollut ompelupäivä, niskat on aivan jumissa! Mutta on valmistunutkin 6 vaatetta, taitaa olla ennätys yhdelle päivälle.



Melkein viimeiset palat tätä ihanaa kangasta ja toisella puolella kaapissa lojunut vinoraitainen retrokangas. Sen ansiosta tein tästä käännettävän, että sain senkin kankaan tuhottua. Ja taas nuo ruututaskut, tuo kangas vaan sopii joka paikkaan.




En usko, että tulee paljonkaan pidettyä näin päin, mutta ihan hauska ja ainakin tuo tukea mekolle tuo kaksinkertaisuus. Olalla on kam-nepit, ne kun toimii molemmin päin.


Blogger varoitteli kuvasuhteista, kun kääntelin kuvia ja kyllä ne vähän vääristyikin. Mekko ei ole oikeasti noin leveä, kuin esim. seuraavassa kuvass.


Näin ne aiemmin ommellut kesähousut sai jotain yläosakseen.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...