maanantai 17. toukokuuta 2010

Onnistuneita vaihtareita ja ostoksia

Kissat kotiutuivat juuri, niistä kiitos Paapii-blogiin Annikalle! Kyllä on tosi mieleiset ja tytöt itse avasivat paketin. Kissat on jo nimettykin, vihreä on Balettilainen ja pinkki on Timantti. Kaulaliinan saa sitten pienin sisko syksyllä käyttöönsä.Ja ostos tuli myös postissa, Amerikan e-baysta tämä viimein löytyi. Meillä oli vauva-aikaan tälläinen ruskea puku ja se oli niin kiva, et oli aina päällä. Ja tuli mieleen hankkia samanlainen uusi, mutta se olikin vaikeampi löytää.Amerikasta sitten saapui, postit maksoi enemmän kuin vaate, mut saatiinpa tämä kotiin ja tälläkertaa tälläinen harmahtavan vihreä.Tällä merkillä on kivoja vaatteita, eli merkki on U.S. Polo ASSN. Vaikea muistaa, niin tuohon itsellekin kuvattuna, jos jäisi mieleen. Ja saa kertoa saako näitä muualta kuin Ameriikoista tilaamalla?!

3 kommenttia:

PaaPii kirjoitti...

Kivaa että kissat ovat löytäneet perille! Kiitos vaihdosta, mukavaa että innostuit vaihtamaan! Täällä ollan oikein tyytyväisiä housuihin. Tähtipökät on nyt tytön suosikit! Väistyköön muumikalsarit :D

Anna-Maija kirjoitti...

En tiennytkään että U.S.P.A:lla on myös lastenvaatteita! Kappahl myy noita ainakin miehille, mies tykkää käyttää niitä. Mutta ei taida Kappahlissa olla nuita lastenvaatteita, en ole ainakaan huomannut?

Riikka kirjoitti...

Paapii: Ihana, väistykää muumikalsarit! =D

Anna-Maija: Siitä se olikin niin tuttu merkki! Ei ole lastenvaatteita kuitenkaan siellä, sais olla!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...