keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Mikä on mikä??

Voiko vaatemerkkeihin luottaa? Tässä tulee esimerkki (tämä ei liity ompeluun juuri mitenkään...)

Kuopukselle Englannista tilattu Next-merkkinen mekko. Ihana.
Ja eilen Halpa-Hallin mainoksen kannessa sama mekko! Merkki Play zone.

Kaksi piti saada niin nyt on jokatytöllä kesän juhlamekko hankittuna, mutta vähän harmittaa. Next on mielestäni ihan hyvä merkki, jolla on ihania vaatteita. Onko nyt kaikki halpahallin play zone "halpisvaatteet" sitä nextiä?


Eihän sillä mitään väliä ole, mutta olis kiva tietää! Varsinkin kun jos ne on samaa, niin alan katsella enemmänkin noita vaatteita sillä silmällä olisko niissä kivoja =).

Mekot on kuvissa vähän erivärisen näköiset, mutta ovat täysin identtisiä luonnossa.

20 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Misttä tuo Play Zone merkki on tai siis mistä sitä saa?

TaiNa kirjoitti...

Tuo nextin mekon kuvassa oleva logo ei kyllä ole sen aidon ja oikean Nextin logo, jos tarkoitat sitä Next-merkkiä jota Suomessa myy mm. Kekäläinen.

jarna kirjoitti...

Niin muuten ,on jotain feikki-nextiä, tarkka Taina huomas!!!!

Heidi kirjoitti...

Törmäsin juuri Halpa-Hallissa bodyyn, jossa oli aivan sama kuosi kuin meilläkäytössä olevassa Lindexin bodyssa. Joskin tämä oli eri väreissä ja merkki tuo Lovely Bear.

Ilona kirjoitti...

Törmäsin samaan ilmiöön työskennellessäni tavaratalon lastenvaateosastolla. On aika yleistäkin jopa...

Tea kirjoitti...

Kyllä se logo on Nextillä tuollainen ainakin täällä (http://www.nextdirect.com/fi/en), mistä itse olen Nextin vaatteita tilannut. Liekö näitä Next -merkkejäkin sitten useampia? Tuo Kekäläinen ei sano mulle mitään, vai tarkoitettiinko tässä kenties Kekälettä, jossa en tosin ole ainakaan täällä nähnyt mitään Nextiä myynnissä?

Muuten sitten muuten olen myös törmännyt tuohon ilmiöön ennenkin. Itse esim. ostin joskus Zaralta takin, jollainen oli sitten vuoden päästä Elloksella myynnissä.
Sieltä isolta kiinalaiselta liukuhihnaltahan noi melkein kaikki tulee, joten..

Mutta mekko on kyllä ihana - oli sitten mistä hyvänsä ja minkä merkkinen hyvänsä :)

aeno kirjoitti...

Itse vaatekaupassa töissä ja kopioita on tullut Elloksen ja parin muun firman kuvastoissa vastaan. Eipä sillä, ei ne meilläkään myynnissä olevat vaatteet ole täysin orginelleja. Mutta niinhän se menee, jos haluat ostaa kunnon designer-vaatetta mutta siihen ei ole varaa, kannattaa odottaa sellainen puoli vuotta ja se on jo jossain kopioituna. Ja jos se vieläkin on liian kallis niin vuoden päästä sen saa jo "halpahallista" :D

Mekko on kyllä kaunis. Meilläkin tykätään Nextin vaatteista ja jos tosiaan näin on niin taidanpa alkaa minäkin kärkkymään noita mainoksia...

jarna kirjoitti...

Nyt on muuten Lindexillä ihan Monsoonin sifonkijuhlamekon kaksonen. Mutta en halunnut sitä kuitenkaan...

PaaPii kirjoitti...

Noistahan nyt näkee että on ihan sama tuote kyseessä eikä mikään ns. kopio. Molemmat selvästi samasta tehtaasta!
Toisaalta inhottavaa mutta toisaalta haittaakos mitään? Harvemmin katselen Halpa-Hallin valikoimaa mutta näköjään pitäisi muuttaa asennetta :D Samaa tavaraa eri brandilla!

Petra kirjoitti...

Itsekin vaatekaupassa töissä olleena tiedän, että tätä tapahtuu paljonkin. Samasta tehtaasta ja eri laput kiinni.

-Minna- kirjoitti...

Oho, mitä näillä oli hintaeroa vai olivatko kuitenkin saman hintaiset? Vai kävikö tosiaan niin että sama tehdas eri laput ja Nextiin reilusti "merkkihintaa"?

Ompsinpompsin kirjoitti...

Juurikin tästä syystä ostan omat ja lapseni vaatteet ihan mistä tahansa -jos vain hinta-laatusuhde-sopivuus on kohdallaan. Kaikki halpaliikkeissä myytävä ei ole täyttä paskaa ;-). Esim rukkasia ostelen juurikin Halpa-Hallista. Mitäs mekoille tuli hintaeroksi?

Outi kirjoitti...

Me etsittiin miehelleni toppatakkia muutama vuosi sitten. Kierrettiin monia liikkeitä. Dressmanilla, Sokoksessa ja Moda Ratsulassa oli jokaisessa samanlainen toppatakki, merkit vain olivat erit. Yllättäen hinnatkin olivat erit. Dressmanilla 100€ halvempi kuin Moda Ratsulassa ja Sokoksen takki oli näiden hintojen välissä. Minusta aika törkeää hinnoittelua!

Riikka kirjoitti...

Tuo Next mekko on aito Next, merkkeineen päivineen ;). Meillä on ainakin kolmea erilaista next-logo merkkiä vaatteissa, kun eilen tutkin asiaa ja niin myös tuolla Nextin nettikaupan vaatteissa.
Harmi, kun en muista mekon hintaa, ostin sen jo joskus talvella. Halpa-Hallin mekot oli 15,90€/kpl.
Mekot kävin läpi niin on selvästi samasta tehtaasta, samanlailla ommeltu. Tosin toisessa "halpismekossa" on pikku ompeluvirhe, joten olisiko niin, että kakkoslaatuisiin lyödään eri laput ja myydään halvemmalla?

Anonyymi kirjoitti...

mä kyllä ostan ennemmin sieltä Halpa-Hallista halvemmalla saman tuotteen kuin,että maksan jostain merkistä.Kuka niistä merkeistä piittaa?ei ainakaan lapset:)Mulle on ihan sama onko se joku Monsoon vai Lindex,jos laatu on hyvää halvemmassakin.Mikä siitä kalliimasta tekee paremman,jos vain merkki on eri?tämä siis ihan uteliaisuudesta eikä piikittelyä,vaikka voi siltä kuulostaakkin.Mutta kysyn vaan siis ihan suoraan:)enkä tarkoita tätä kenellekkään henk.koht.ilkeilyksi.

jarna kirjoitti...

Juu, kyllä Tarjoustalostakin voi kauniin vaatteen löytää.
Ostan mieleisiä monista paikoista.

Riikka kirjoitti...

Kyllä meillä samoin, suosikkeja voi olla Vapaa Valinnasta tai Ticketiltä tai ihan mistä vaan. Joskus vaan joku merkki tekee mieleistä tyyliä, tänä keväänä se on ollut tuo Next.

jarna kirjoitti...

Mulla knas Next, Monsoon, Mothercare, Kenzo, moni muu...Mutta myös ihan lindexiä ym. ostan jos tulee teen mieleistä.

Hattara kirjoitti...

Oho. Aika hauska yhteensattuma. Tuosta kekäleestä piti sanoa, että siellä myydän exit -merkkiä (ei next). Ja myyjä sanoi kerran että alle 4 v koot on nimella name it ja sitä isommat exit. Ihan samat mekot oli nekin. Joku markkinointijuttu vaan.

Pipsukka kirjoitti...

Joo todellakin en rupee esim. Kenzosta maksamaan mekosta 100e, kun lindexiltä saa 20e. Ja, lapset pitävät niitä vaatteita, ei mammat. (tää on mustakin vaikea sisäistää...) Eli pieni lapsi tykkää varmasti enemmän Tintun Polvilohis-shortseista jossa on kivat "suomut" ja isot taskut, kuin kenzoista, jotka on tiukat ja sievät. Että sillain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...