tiistai 4. toukokuuta 2010

Kesähousut

Harvoin tulee yksien kesäshortsien kanssa näperreltyä näin kauan! Koko on 92cm ja koko ajan näytti siltä, että teen jotain kokoa 110cm, ihan jättikaava! Kyllä se siitä sitten pieneni, kun sai kuminauhan paikoilleen ja käänteet tehtyä ja ihan kivat tuli.

Saattavat tosin mennä pitkään, ensin 92cm high waterit, sitten polvarit ja sitten shortsit. Ja niin montaa kesää en kuitenkaan jaksa näitä katsella =/.

Kuviin....
Taskut on näiden kivoin osa ja sen takia nämä tein. Tosin näihin oli jo kukkataskut leikattu ja silitetty, kun vaihdoinkin ruututaskuihin. Paremmat on.
Rusetti on vain koristeena, sirkkojen läpi pujotettu ja solmittu.Lahkeissa valetampit ja napit.Ja ne taskut, ne vaan on kivat! Jatkuu takakappaleelle. Tulee yksi cupcaken hame mieleen =).Näihin pitäisi olla joku yläosa, vai meneekö liian kirjavaksi? Voi olla, että on parempi pitää vain valkoisen paidan kanssa?

Kaava on monen kaavan yhdistely/muokkaus, eniten tässä on kaavaa ottobre 3/06 lehdestä.
Punainen kangas jämää aikanaan tehdystä Punahilkka-asusta. Kukallinen ja ruutu Iinulta. Tämä on jo neljäs työ, missä käytän tuota ruutua, viimeisiä tilkkuja viedään. Alunperinhän sen ostin tähän peittoon.

6 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Kivat, pirteät kesähousut! Laittaisin punaisen tai vaaleanpunaisen paidan. En ole suosinut lastenvaatteissa valkoista kun on tullut sellainen olo että pusero on alle puolessa tunnissa tahrainen.
Useamman lapsen äitinä niin kuinka helposti olet saanut tyttäret kuiviksi vaipoista? Meillä on oltu uudesta vuodesta asti ilman vaippaa kotona. Nyt kuukauden päivät neiti käy kaikki hommat hoitamassa pottaan mutta ei voi olla housuja jalassa. Jos on pöksyt tai sukkikset niin pissat ja kakat ovat housuissa. Mä en enän ymmärrä miksi neidin jakeluun ei mene että sitä voisi käydä potalla vaikka on housutkin jalassa. Niin meillä kotona juoksentelee paljaspyllynen tyttö.

Leppis kirjoitti...

Kivat housut, ja kiva että on kasvunvaraa ;)
Vaan olen yhtä mieltä tuosta ettei kivaakaan vaatetta kovin montaa vuotta jaksa katsella. (olisipa kuinka kiva ja itsetehtyä tahansa)=D

Mari kirjoitti...

Tosi kivat taskut ja nätit housut!

Minna kirjoitti...

Tosi kivat ja ihanat kankaat! Miten olisi vaaleanpunainen yläosa, johon ruutukankaasta(vai vieläkö sitä oli?)jotain pientä, taskua, kaulusta, hihansuuta tms.?

Terhi kirjoitti...

Nätit housut ja nuo taskut ovat tosi pirtsakat :)

Riikka kirjoitti...

Heli: Meillä kyllä on valkoista, sappisaippuaa vaan tahroihin =).
Riippuu ihan lapsesta tuo, kaksivuotiaana suurinpiirtein on päivävaippa heitetty pois.

Minna: Sitä ruutua on enää yhden taskun verran...=)

Kiitos kaikille!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...