torstai 8. huhtikuuta 2010

Etsin kunnes löydän...

Tästä postauksesta meinasi tulla näiden Moonkids vaatteiden etsintäkuulutus, mutta nyt, kaikeksi onneksi tuleekin näiden ihanuuksien esittely!

Parisen kuukautta näitä hain oikeassa värissä ja koossa ja loppu joka paikasta.
Sitten löytyi uusi nettikauppa Ratkiriemu ja kaikkia kokoja jäljellä, jee! Sitten olikin pakko ottaa sekä 92cm, että 98cm setit, vaikka jommat kummat oli hakusessa.

Raitapaitasetti on 92cm ja olikin ihan ok kokoinen heti, ja raitahoususetti on 98cm.
Koosta kun en ollut yhtään varma, kun moonkidsit on joskus tosi pientä kokoa.Arka väri pelotti, mutta on se niin nätti. Pelko oli kyllä ihan aiheellinen, nämä on jo pesuhuoneessa likoamassa, kun tyttö joi viinimarjamehua =O.Voin tähän loppuun taas etsintäkuulutuksenkin laittaa. Kun en tätä löytänyt ensin valmiina vaatteena, niin etsin vastaavaa ribbineulosta ja en löytänyt sitäkään. Jos joku tietää mistä saa tai jollain on myydä niin olen kiinnostunut!

3 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Ihanat setit!Minkäs pituinen sinun tyttösi on nyt?Mietin olisiko meille se 92 vielä sopiva. Ovat vissiin vähän suurentaneet mitoitustaan. Meillä nimittäin nyt yksi 92 paita, joka on just sopiva, kohta pieni.

Saara kirjoitti...

Hei ihan off topic, mutta ootko kokeillut sappisaippuaa tahranpoistoon? Ei jää meinaan edes vauvan maitokakasta pientäkään jälkeä, kun ensin sappisaippualla hinkkaa ja sitten heittää pesukoneeseen ihan normi pesuun!:) Ja sitä saa ihan marketeista, ite ostin Prismasta:)

Riikka kirjoitti...

Sini: Tyttö on vajaa 90cm, luulisin. Viime mittauksesta on aikaa jonkun verran. Ei kuitenkaan varmaan vielä tuota 92cm.
On suurentaneet mitoitustaan! Meillä on mekko, joka on niin pieni kuin vain voi...samaa kokoa kuin nämä. Ja näissä vähän kasvunvaraakin, ainakin nyt ennen pesua oli.
Näissä oli muuten housujen malli eri, yksiväriset on kapeampilahkeiset. Luulin että on samanlaiset mut ei se mitään haittaa ;).

Saara: On käytössä =). Kestovaippoihin sitä aikanaan ostin, mutta enempi on käytetty muissa pyykeissä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...