sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Ylläri tytölleni

Isot tytöt on illan mittaan kotiutumassa mummulareissusta ja halusin yllättää keskimmäisen, kun aina tulee ommeltua vauvalle ja esikoiselle. Keskimmäinen kun saa aina esikoisen vanhat :/. Kätevää muttei hänelle mukavaa.Eilen kun olin vauvan kans ulkona enkä voinut ommella niin aloin purkaa vanhoja nukenvaunun päällisiä. Ne olivatkin jo aivan hirveät suoraan sanottuna ja mies on jo useamman kerran yrittänyt laittaa ne roskalavalle. Mulla ei vaan anna luonto periks laittaa tuollaista metallihäkkyrää kaatopaikalle. Ja kun ne on vielä käyttökelpoiset.
Tästä näkee kuinka runkokin on haalistunut vaunujen vietettyä vuosia ulkona ja ulkovarastoissa.
Nyt on samanlaiset kuin vauvalla, ainakin sama väri. Saa nähdä tykkääkö tyttö.

Kava vanhasta päällisestä ja sisätuet myös käytin samat. Kankaat Travallen ulkoilukangasta eli vettäkin pitää, mutta saumoja en teipannut sentään...

3 kommenttia:

Hiipu kirjoitti...

Vitsit, että olet saanut paljon aikaan! Varmasti tyttö tykkää vaunuista! On sitten nukellakin "pinkit" vaunut.

Tosi kivan näköinen tuo esikoisen asukin, pitää ihan ottaa tuo kankaan nimi muistiin, kun mulla on tosta samasta kuosista sinivihreänä vinttikamarin verhot ja tykkään siitä tosi paljon.

Mulla oli toi sama tunikakirja kirjastosta lainassa ja ihan innostuin, että teenpähän jotain siitä itsekin, mutta olinkin jo palauttanut sen takaisin, blääh...

Riikka kirjoitti...

Juu vaunut oli tän illan jo käytössä. Tosin uima-allas vei ensin voiton automatkan jälkeen.

Esikoisella oli myös asunsa päällä ja mun on täytynyt piirtää housujen kaava väärää viivaa tai jotain, koska ne on todella isot!! Tunika on ihana ja hyvä.

Kirjaa ei tullut mieleen lainata kirjastosta...miksiköhän...no menipä taas rahaa =D.

minakaa kirjoitti...

Ompas tosi kiva idea laittaa vanhat vaunut uusiksi. Mä tykkään muutenkin vanhoista vaunuista enemmän, nykyään ne on vaan semmosia muovirimpuloita :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...