keskiviikko 13. toukokuuta 2009

"Nahkatossut"

Näiden pitäisi olla esikoisen kerhonahkatossut, mutta ovat tehty huonekalukankaasta. Pohja on kaksinkertaista keinonahkaa. Pitäisi hankkia aitoa nahkaa, nämä ainakaan eivät kestä käytössä, kun tuo huonekalukangas on niin purkautuvaa.

Näiden koko on n. 31-33.

Ompeluapuja tuli Marian ateljeesta eli Maria laittoi mulle sähköpostiin kaavat, Iso Kiitos Marialle! Muokkasin niitä ja katsoin mallia Tinyzonen vanhoista tossuista.


Nämä on ne Tinyzonn nahkatossut ja Marian kaavat.

5 kommenttia:

Hiipu kirjoitti...

Hauska kokeilu!

Olen miettinyt ompelevani Liinulle uudet tossut, vanhat Robeez-tossut tuskin enää syksyn kerhoihin mahtuvat. Et kehtaisi välittää tuota Marian kaavaa mulle sähköpostilla, osoitteet on muuten samat vanhat entiset, mutta hotmail.com -loppuiset...

Riikka kirjoitti...

Kyllä mä voin, eihän Maria varmaan laita pahakseen (?). Toive oli, että sitten linkität Marian sivuille, kun oot saanut tossut tehtyä.

Hiipu kirjoitti...

Kiitos sinulle ja Marialle. Linkittelen sitten kyllä, kunhan valmistuvat. Tällä tekotahdilla saattaa kestää kotvasen ;-D

joska kirjoitti...

Olitkin jo löytänyt kaavat. :) Toiset vastaavantyyppiset kaavat löytyvät osoitteesta http://www.ohelene.net/blog/?p=118 Kiva blogi sinulla, pitääkin laittaa seurattavien joukkoon.

Riikka kirjoitti...

Kiitti joska! Näytti hyviltä nuo ohjeet. Mistä saisi nahkaa paloina ja paljon eri värejä...täytyis varmaan tehdä kirppiskierros, kun mies jo kielsi leikkelemästä omia vanhoja nahkatakkeja =).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...