tiistai 5. toukokuuta 2009

Green star ja muuta vihreää

Ompeluksiin meinasi jo tulla tauko, kun säät oli hienot ja elettiin pihalla pihaistuksien parissa, mutta nyt heti huomaa, että säät huononi ja mulle iski yskä =/.

Hyöty on tietysti valmistuneet työt! Esikoiselle tähtitunika/mekko ja siihen sopivat joustofroteehousut. Joustofrotee Myllymuksuilta ja tilasin myös sitä uutta apinajoustofroteeta, aika ihanaa. Siitä sitten myöhemmin jotain vauvalle.

Esikoinen haluaa tällähetkellä vain vihreää!

Sopii pitää myös legginsien kanssa.


Ja housut sopii Marimekon trikoosta ommellun ja itsepainetun pupupaidan kanssa. Painatuksiin tuli innoitus villa valmanjasta , mutta en osannut niin hyvin. Sabluunojen teko on tarkkaa ja painaminen on tarkkaa. Ei mun hermoille, mut oli se kyllä ihan kivaakin.

Lapset valitsi itse värit. Ne tilasin Donnolta . Keskimmäisen tytön paita näkyy vain osaksi, sama pupu kuitenkin siinäkin. Pupu löytyi netistä (en muista mistä, mutta hakusanaksi googleen "stencil" niin löytyy paljon!). Kukat ja silmän lisäsin itse.
Paidan kaava joku vanha ottobre.
Legginsikaava Suuri käsityölehti 1/2009.
Tähtitunikakaava Suuri käsityölehti 1/2009 myös, hihat vaan omasta päästä.
Tähtitrikoo ja legginsivelour Eurokankaasta.

Koneesta vielä, että nyt ollaan kavereita =D. Unohdin kokonaan sen temppuilevan nauhankääntäjän ja teen vapaalla tyylillä niin hyvin sujuu. Ehkä sitten, jos tarvitsisi tehdä metrikaupalla resorikaitalehuolittelua niin voisin sen taas asentaa ja säätää, mutta joku yksittäinen pääntie on parempi tehdä ilman sitä. Ainakin minun.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...