perjantai 2. joulukuuta 2011

Ruskeaa, oranssia ja keltaista joustofroteetaRetroinnostus alkoi joskus vuonna 04 tai 05 ja silloin näitä värejä oli todella vaikea löytää. Sitten innostus meni vähän ohi, mutta on viimeaikoina palannut ja enää en osaa ajatella näitä "retroväreinä", nämä on vaan värejä, joista tykkään.

Kaikki ekojen kuvien kankaat Lastenmetsolasta ja näiden kanssa kävi vähän hassusti. Oli tarjoitus esitellä tämä asu jo viikkoja sitten...tilasin kankaat ja sain leijona-velouria, joka on ihana kangas sekin, mutta koska meillä on jo tämä, klik -asu, niin en sitä enempää tilannut.

No, ennen kuin saisin oikean kankaan, puoli metriä jellonaa oli saatava takaisin Metsolalle ja siinä sitten niitä päiviä kuluu, ennen kuin oikea kangas saapui ja oli taas aikaa omalle lapselle ommella. Kyllä otti silloin päähän, kun eihän tuollaisista mitään korvaustakaan saa. Onneksi ei ollut asiakkaalle tuleva kangas kyseesssä.Jurputus seis. Tälläinen setti tuli, kaksilla housuilla. Tosin nuo keltaiset ei nyt sovikaan niin hyvin yläosaan, mutta kyllä nekin käyttöön pääsee. Niihin voisi kevääksi tehdä vaikka uuden yläosan, kevyemmän. Setin koko on 110/116cm ja toiset housut jo olikin päikyssä päällä, sopivasti pussittaen lahkeistaan ;).
Sovituskuvat taas jäi, aamupimeällä kun lähdetään ja illalla on taas pimeää....Sopivat langat kun oli koneessa, niin tein vielä yhden joustis alusvaatesetin talvea varten päikkyyn. Päiväunet siellä nukutaan alusvaatteilla ja tyttö on sanonut, että on kylmä. Nämä on ainakin vähän lämpimämmät kuin perus trikoot. Näihin meni loppu huutiksesta ostettu peikkojoustis.

Moni muuten tuntuu pitävän joustofroteeta kesän materiaalina, minä tykkään aina vaan, vuodenajasta riippumatta ;).

3 kommenttia:

Nunu kirjoitti...

Ihana tuo jellonatunika. Hihat tuo siihen heti enemän pontta kuin jos olisivat yksiväriset. Täällä tykätään joustiksesta talvellakin, se on vaan niin ihanan pehmeää päällä. Tuo alussetti on kanssa söpöinen!

od Andulky kirjoitti...

very nice!!

Sarita kirjoitti...

Ja meillä se on nimenomaan talven materiaali, koen sen liian lämpöiseksi kesää varten! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...