perjantai 3. syyskuuta 2010

Pallohelmamekkoja

Tämä ensimmäinen on ihan vauvakokoa, ihanan pikkuinen! Asiakas halusi mekon, jossa on isosilmäisiä pöllöjä ja sitä kangasta sitten haettiin joka paikasta. Lopulta jo luovutettiin ja sovittiin, että palataan syksyllä asiaan, kun kangasuutuudet saapuu nettikauppoihin ja se kannatti. Tiritomin valikoimiin se sitten tuli, tämä pöllötrikoo. Aika ohutta, mutta vauvamekkoon ok.Pallohelma vuoritettu ruskealla trikoolla.Samaan perheeseen isosiskolle peikkomekko samalla mallilla.Jonnekin piti nauhaakin laittaa, tälläkertaa niskaan keskelle. Saattaa jopa auttaa lasta pukemaan mekon oikeinpäin, eikä kutita niskassa sisäpuolella.


8 kommenttia:

aajuska kirjoitti...

Suloisia. Olisipa ihana nähdä kuva tällaisesta jonkun yllä, varsinkin "vauvamallilla", eli minkälainen helma on käytössä:)

Satu kirjoitti...

Voi että on söpöjä! Ihana tuo pöllökangas. Mistä olet sen löytänyt?

Johku kirjoitti...

Oijoi! Todella kaunis malli ja tuo pöllökangas on aivan ihana!

NorppaStiina kirjoitti...

Tuo pöllömekko on niiiiiiin ihana! Oliko tuo kaava omasi? Miten tuo pallohelma ommellaan? Onko haastavaa?

Unaja kirjoitti...

Suloisia mekkoja. Tosi kauniit sävyt tuossa pöllökankaassa.

Riikka kirjoitti...

Vastaanpa nopsaan kaikille yhteisesti: Helma ei ole kovin pitkä, eli tuo päällä ehkä pääsee jopa konttailemaan, kun se ikä koittaa ;).

Kangas on Tiritomista tilattu.

Kaavan piirtelin itse. Ompelu ei ole haastavaa, varsinkaan tuo helma! Eli leikataan helmaan vuori, joka on kapeampi ja matalampi kuin päällinen. Ensin ommellaan sivut yhteen ja sen jälkeen helmasauma, niin että päällinen rypyttyy hieman. Sitten yläreunat tasan, jolloin muodostuu pussi. Ja tuo pussi kiinnitetään yläosaan, myös rypyttäen. Helppoa kyllä, mutta selittämiseni ei ole välttämättä selkeää ;).

Kiitos kommenteista!

Sarppu kirjoitti...

Ihanaa että eksyin sivullesi, kerrassaan hienoja ompeluksia ja juttuja. Ja kauniita kankaita olet löytänyt. Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa.

Sarita kirjoitti...

Tosi sööttiä tuo pöllökangas, kyllä tuollaista kannatti odottaa. :) Niin ja kivan malliselle myös näyttää!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...