torstai 18. kesäkuuta 2009

Omppuset

Nyt syntyi urakalla sarjatyönä tälläistä. Joka tytölle jotakin. Oon harmitellut, kun ompelu on mennyt sarjatyöksi, mutta näitä tykkäsin tehdä.
Legginsejä 6 kpl, paitoja 2 ja 1 body, joka tuli kokoa 92cm eli taitaa olla vielä iso. Odottaa myös ruskeita neppareita saapuvaksi Kotimäen puodista .


Paitojen aplikointibrodeeraukset ilmaisia Lynnie Pinnieltä . Kuuluvat tuohon settiin, jos sen lataa, vaikkei tuossa heti näy. Piti tehdä cupcake tyyliset sydämet, mutta ei ollut sopivaa sydäntä ja sitten tuli omput. Kivat nekin.


Kanttaukset meni taas ihan ihanasti!Aamulla on vaikeaa kuvata vaatteita kun meidän nurmikko on täynnä takametsän varjoja...
Jos nyt keskimmäisenkin leggaripula hetkeksi hellittäisi, kun näistä on kolmet hänelle.
Takasaumoihin taas laitoin merkit, että saavat itse puettua oikein päin ja tunnistavat omansa. Näitä paitoja ja leggareita pidetään tietysti näiden kanssa.

Ja vielä kuva pitsilahkeesta niin kelpaa kaikille primpsessoille nämä pöksyt.
Näiden myötä oikein hauksaa Juhannusta kaikille lukijoille ja kilpailuun ehtii vielä mukaan!
6 kommenttia:

Hiipu kirjoitti...

Tosi kauniita - ihanaa sarjaompelua! Hyvä muuten, kun vinkkasit tuosta Kotimäen puodista - olin tilaamassa pihtejä nepparin laittoa varten, kun en raaski sitä pressiä tilata ja tuolla näytti olevan ilm. halvimmalla ne pihdit tarjolla. Toivottavasti toimivat edes jollain lailla...

suvi kirjoitti...

Ihania ovat.:)

Eliisa kirjoitti...

Aivan ihania. Ja mikäs on ommellessa, sulla on hienot masiinat. Kanttaukset on tosi makeet :) Vähän kade :) - Nuo omputkin on suloiset. Kyllä tyttöjen kelpaa!

Sanna kirjoitti...

Löysin tänne blogiisi ja kävin katselemassa. Hienoja juttuja olet saanut aikaan! :)

Helinä kirjoitti...

Tosi herkullisia ovat kaikki setit ja niin siistejä trikoo-ompeluksia! Itse en osaa joustavista kankaista ommella juuri mitään siististi, oma taiteenlajinsa sekin.

Olit kysellyt blogissani japanilaisista käsityökirjoista. Itse tilasin ainokaisen kirjani Etsystä Pomadour24:ltä (http://www.etsy.com/shop.php?user_id=5233568). Palvelu oli oikein ystävällistä ja nopeaa.

Riikka kirjoitti...

Hiipu: Mulla ei ole aiempaa kokemusta tuosta nettikaupasta eikä pihdeistäkään...toivotaan, että molemmat toimii =).

Suvi: Kiitos ja kiva saada uusi kävijä.

Eliisa: Kiitti. Onhan koneisiin tietysti mennyt rahaa, mutta ei kauhean paljon kuitenkaan. Olis kiva kun ois vielä paremmat ammattivehkeet, mut näillä pärjäillään. Tytöt ei ole muuten vielä edes sovittaneet noita vaatteitaan...

Sanna-Mari: Kiva kun löysit tänne!

Helinä: Kävin katselemassa taas kirjoja tuosta linkistä, löysin entistä ihanampia kaavakirjoja. Voi kun raaskisi tilata!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...