lauantai 6. kesäkuuta 2009

Ompeluhuone

Lupaukset täytyy pitää ja kun sain siivottua (tosin se ikkuna edelleen pesemättä) niin voin esitellä ompeluvälineeni.Janome peitetikkikone ja Husqwarnan kirjova ompelukone Iris (tässä tavallisena koneena, ei siis kirjovassa asetuksessa). Muiden koneiden johdot laitettiin rakentaessa niin, että ne menevät pöydän läpi, mutta tuo uusin kone ei vielä. Sen johdot on tuossa roikkumassa, kunnes mies tekee yhden läpiviennin pöytään lisää.Ja Pfaff saumurini.Kam neppipressi.


Ja iso kodinhoitokaappi kätkee sisäänsä silityslaudan ja -raudan sekä mankelin. Joka oli pakko saada, mutta en sitä oikeasti ehdi juuri käyttää. Myyjäkin ihmetteli sen ostoa ja sanoi sen olevan "katoavaa kansanperinnettä". On se hyvä kuitenkin....jos sitä käyttää.
Kaappejen sisuksia ei ole siivottu, joten kuvaus vain ulkoapäin. Kätkevät sisäänsä ompelulehtiä, kaavoja, lankoja ja kaikkea aiheeseen liittyvää.Alakaapit on täynnä kankaita. Samoin vielä vaatekomerossa vieressä on kankaita ja lisätilaa on toiveissa. Tuossa näkyy kuinka siististi kaavani ovat tällähetkellä...aivan järkyttävää.
Miten haastetaan? Olisi kiva nähdä muiden ompelutiloja ja koneita ja kaikkea tälläistä. Tulkaa kertomaan, jos teillä on jossain esittely!3 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Tänne pitää vielä kommentoida.... Ihnat tilat ja masiinat sulla. En edes kehtaa kuvata omaa sekasotkuani :)

Riikka kirjoitti...

Älä viitti, noi kuvat otettiin perusteellisen siivouksen (ja sotkujen kaappiin piilotuksen) jälkeen. Haluaisin oikeasti nähdä muiden tiloja!

Eliisa kirjoitti...

Hei, mun pitäis ottaa tosiaan kuva mun ahtaasta makuuhuoneesta - sisustuksen vääristymä -hirveää, rumaa... ;) Siellä kankaat ja koneet ahtaasti- ja sekaisin. Pitäsi siivota ja järjestää paikat oikein kunnolla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...