torstai 20. marraskuuta 2014

Silhouette Cameo - uusi lelu


Samana päivänä, kun pohdin, mistä tuunaisin/ostaisin/löytäisin perheen pienimmälle Cheerleader Joulunäytökseen punaisen paidan joukkueväreissä, saapuikin tilaamani Cameo leikkuri! Kiva kiva, siinähän oli sopiva harjoittelukohde. Ei haittaisi, jos ei tulisi ihan priimaa, paitaa kun on pakko pitää vain sen näytöksen ajan eikä se yleisökään kovin läheltä näe.
Yläkuvassa lähtötilanne: Juuri saapunut kone lisävarusteineen ja miehen kaapista liian pieni t-paita.


Mukaan sai myös Cameo-kauppaan latauskortin, jolla saa harjoitella ostoksia ilmaiseksi. Siellä oli muutamia Cheerleaderkuvia, joista latasin yhden kuvasarjan. Go Team-teksti on tuosta sarjasta.
Valmiit kuvat on lähes poikkeuksetta naisia, mutta googlella löytyi pikkutyttö, jonka rajasin silityskuvaksi. Rajaamiseen hyvä ohje löytyy Youtubesta, klik.Selkään vielä joukkueen kirjaimet ja hihaan testileikkuuna tehty tytön nimi. Kaikki palat hyötykäyttöön.
Kaikki meni loistavasti ekaksi leikkuuksi. Vaikeinta oli saada punainen lanka saumurin neulaan, se vastusti!
Lisäksi nyt kaipaisin tasapohjaista silitysrautaa tai jopa prässiä! Mutta ei kaikkea kerralla =). Höyryraudan kanssa saa vaan taiteilla, ettei jää höyryjälkiä kalvoon.Tällä mennään näytökseen, Mustat mikrot ja rusetti päähän löytyy valmiina. Sovituskuvaa taitaa tulla vasta joulukuussa.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...