tiistai 18. marraskuuta 2014

Molokids kertaa neljä


Viimeiset Eurokankaan Molokids kankaat on tehty vaatteiksi. Osan ostin itse, osan ostin tai vaihdoin ompelukavereilta. Aika kesäisiä tuli näin talviompeluiksi ja vaikka ekakuvan Beach safari -mekon tein ensikesää odottamaan keskimmäiselle tytölle, niin kyllä se jo koulussakin oli päällä.... pitkähihaista alla niin meneehän se niinkin.


Pupuja oli pieni pala, joten lyhythihaista siitäkin. Eteen rypytystä ja pituus tunikan luokkaa. Tämä pienimmälle eli eskari-ikäiselle ja saisi tämäkin odotella kesää, jos maltetaan odotella?


Tämä yksisarviset-tunika on ollut jo monesti eskarissa päälläkin. Tytöt valikoi itse kankaansa ja tämä oli ehdoton "must have" pienimmälle. Siinä on lemppariväriä minttua ja vaikka mitä ihanaa. Oli kaveritkin kehuneet, joten taitaa kelvata päälle vielä monet monet koulupäivät.


Violetin kukka-perhoset -trikooon otin, vaikka en siitä niin innostunut. Hyvä kun otin! Se kelpasi meidän nirsoimmalle esikoiselle ja paita oli toiveena.


Ei uskoisi miten vaikeaa on tehdä paita, ihan paita, ihan perus....


Kaava suosikkipaidasta, pituus päällä sovitettu ja nyt se kelpaa...huh! Tämäkin on jo pesty monet kerrat. Paidat leikkelin jo ompelu-laneilla muutama viikko sitten ja ompelin kotona.


1 kommentti:

-P- kirjoitti...

Huippuja paitoja!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...