tiistai 19. elokuuta 2014

RaitaRakkautta


Eikös ole ihania raitoja? Tälläiseen settiin ihastuin jo kauan sitten Nuutikin blogissa ja pääsi sellainen meillekin eskarivaatteeksi. 
Raidat oli se juttu, ensin piti tehdä peruspaita ja legginsit, joita yhdistellä mekkoihin. Mutta nyt on sitten samassa kaikki. Mekkoon yritin jotain ison tytön juttua laittaa ja helma on siksi tuollainen pallomainen.


Leggarikaava pääsi kokeiluun Ottobresta.


Raidat on tosin ohjeessa toisinpäin ja napin lisäsin lahkeisiin, kun se on se lempparihomma valmiin vaatteen päälle kokeilla sopisiko johonkin joku nappi...vai ei.....


Näihin kudottuihin raitoihin olen ihastunut ommellessa (kliks) ja piti niitä vihdoinkin tilata omaan kauppaan. On sitten varastossa vähän joka väriä. Seitsemän uutta raitaväriä nyt Seliassa ja laitoin raidat ihan omaan kategoriaan kaupassa, kliks.


Racoon Dreamsista olen saanyt kyselyitä, että mitkä yksiväriset sen kanssa sopii. Musta-valkoinen-harmaa juu, mutta nyt sopii nämä raidatkin. Vihreä on vähän kirkkaampi, kuin Pesukarhujen tausta.


Musta ja harmaa sopii varmasti.


4 kommenttia:

L-E kirjoitti...

Eijeijei saa näyttää mulle raitoja :D. Pesukarhut ja runoratsut odottelis postissa, yritän huomenna hakea vaikka eivät edes ilmoittaneet saapumisestaan - postilla tuntuu nyt vähän tökkivän saapumisilmoitusten kanssa.

Erja kirjoitti...

Ihania raitoja!

Kati kirjoitti...

Ihania :)

Linda kirjoitti...

Voi että, ompa ihana setti! Ja kiva juttu huomata, että olet inspiroitunut tekeleistäni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...