perjantai 8. elokuuta 2014

Niin Se Eskari alkoi

 

Eilen oli ensimmäinen päivä ja nappasin repusta kuvan ennen lähtöä. Repussa ei ollut yhtään heijastimia (!), joten yksi omatekoinen lisättiin jo syksyn pimeitä odottelemaan. Täytyy lisätäkin heijastimia pimeiden tultua.

Aika monta kertaa on vuosien varrella kuullut, että "Se on kamalinta, kun nuorin menee eskariin!" No, olin aika tyyni, kunnes se lapsi sinne jäi ja palasin yksin töihin. Oli se hetken kamalaa, mutta helposti sitä tottuu helpompiin työpäiviinkin varmasti.

Siirrytään ompeluihin!


Extempore alepalasta ommeltu Aapiskukkohame odottelee talven viileitä niin pääsee mustien sukkahousujen kanssa kouluvaatteeksi.


Eskarivaatteita lisättiin parilla mekolla. Pingviinimekon kaava Ottobresta, timanttimekko oma leikkely. Siinä on helma huolittelematon, saa rullautua sitten käytön ja pesujen myötä. nyörinpäiksi löytyi sopivasti vaaleanharmaat "timantit".

 


Naapurin tyttö oli meillä, kun ompelin Pingviinimekkoa ja selvisi, että se on hänen lempparieläin. Hupparikin olisi kuulemma kiva. Tämä valmistui juuri, joten täytyy kysellä kelpaisiko pingviinien ystävälle tälläinen kokoa 134/140 cm.


Turvallista koulumatkaa kaikille koko lukuvuodeksi!

5 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Aivan ihania nuo pingviini- ja timanttivaatteet!

Kerttu kirjoitti...

Kivoja vaatteita taas :) Pitäis kans uusia vähän vaatekaapin sisältöä eskarilaiselle.

Erja kirjoitti...

Ihanat, varsinkin timanttimekko!

Satu kirjoitti...

Ihania vaatteita, erityisesti nuo pingviinikuosiset sykähdyttävät!

TanttaRalla kirjoitti...

Kauniita mekkoja, etenkin timantti on suosikkini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...