maanantai 4. kesäkuuta 2012

Hyvän trikoon etsintää ja löytämistä!


Aina, kun etsi yksiväristä trikoota, oli ongelmana tietää että onko se lopulta hyvää vai ei, sitten kun sen tilauksen jälkeen käteensä sai. Tämän ongelman halusin ratkaista ja Seliassa en huonoa halua myydäkään, joten yksiväristen trikoiden myyntiin saanti kesti hieman. Niin kauan kunnes löytyi se mihin olen tyytyväinen.


Nyt niitä on kaupassa ja ensimmäinen oma ompelus niistä oli uusi pipo kuopuksen uusiin vaatteisiin. Tyttö itse valitsi väriä ja sanoi, että pipossa pitää olla iso tähti. Sen laitoin heijastimesta, niin sopii kaikkiin vaatteisiin. Tyttö olisi tietenkin ottanut pinkin tähden.
Nyt on ulkoilupukuihin sopiva ja turvallinen pipo. Tämä on jo pestykin ja hyvänä pysyi. Väri tässä on lila. Kaupasta löytyy myös tumma lila, joka sopii moniin Ticketin liloihin vaatteisiin.


Tässä värivalikoimaa, joista turkoosi ja ruskea vielä odotuttavat itseään, muut ovat jo kaupassa.
Trikoon neliöpaino 200g/m2.


Ps, Tämä ei ollut pelkkä mainospuhe, ne on oikeasti hyviä trikoita! =D

4 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Jes! Trikoiden osto just on musta kaikista hankalinta noiden yksväristen kohdalla, kun lopputulos voi olla ihan susi tai sit tosi hyväkin, ikinä ei ostaessa tiedä. Kiitos, että sinulta saa nyt hyväksi havaittua. Täytyypä tilailla :)

Hannamari kirjoitti...

Hyvän värisiä! Neliöpainoa en löytänyt, että osaisi hiukan arvioida trikoon paksuutta?

Riikka kirjoitti...

Hannamari: Päivitin heti aamusta painot eli tämä trikoo on 200g/m2.

Manda kirjoitti...

Tuttu ongelma, ihanaa että nyt löytyy laadukasta trikoota noin monessa värissä. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...