perjantai 8. kesäkuuta 2012

Alina kierrätyshengessä


Mekkotehdas kirjan Alinamekkonen pääsi täälläkin kokeiluun ja ensimmäisen "kokeiluversion" tein ihan kaapin retroista ja muista kierrätyskankaista.


Tässä on minun mummon vanhaa kangasta, tyttöjen mummon vanha tyynyliina, tytön kaverin mummon (muistaakseni?) pussilakanaa ja vielä pari huutis-ostosta. Pitsejäkin löytyi pikkupätkiä etukappaleelle.
Helman tere on uutta vinonauhaa.


Siksi tein tämän mekon, koska tämä etukappale oli jotain uutta, mitä en ole aiemmin tehnyt ja se kyllä näyttää kivalle. Vähän kuin alla olisi paita.


Selkä on kuitenkin tosi avoin, joten ihan hellemekkohan tämä on. Tänään olikin ensimmäinen päivä, kun pystyttiin tämä ulkona kuvaamaan eikä siellä vieläkään mikään helle ole.


Haluaisin tehdä tälläisen farkkuisen...kun löytyisi sopiva ja ohkainen farkkukangas.

10 kommenttia:

HanNa kirjoitti...

oi miten ihana!!

Ompsinpompsin kirjoitti...

Söötti mekkonen! Minä myös kaipaisin sellaista ohutta 'farkkua', joskus pätkän ostin EK:n laarista mutta sittemmin en ole moiseen törmännyt..

Ilona kirjoitti...

Ihana, kesäinen mekko!!!

Minä ostin viime kesänä Eurokankaasta ohutta ryppyfarkkua, ihan pakalta. Siitä ompelin tuollaisen Alinan. Oliskohan sitä vielä Eurokankaan valikoimissa...?

Noranda kirjoitti...

Siis Ihana! :)

Eliisa kirjoitti...

Tämä on kyllä niin ihana malli. Sinä olet myös onnistunut todella hienosti mekon kanssa. Upea! Minä kun kateellisena seurailen blogeissa olevia ihania Alina-mekkoja ... Ihan pakko saada aikaiseksi vielä tuollainen!

Sunna kirjoitti...

Tulipas mekosta kaunis! Alina-malli on meidänkin neitosten suosiossa tänä kesänä:)

od Andulky kirjoitti...

Very very nice!

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Mielettömän kaunis mekko.

Erja kirjoitti...

Oon koettanut vastustaa näitä ihania mekkoja, mutta mikäs on isoin koko? Riittäisikö meidän nuorimmalle? On niiiin kaunis mekko tuo Alina.

Riikka kirjoitti...

Erja: Pituus ainakin. Tuo on tehty isoimmalla koolla 122/128 ja sopii meillä keskimmäiselle eli kaava vastaa kokoaan. Onhan niitä suht helppo kyllä suurentaa ainakin seuraavaan kokoon =). Minäkin olisin halunnut esikoiselle tehdä...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...