tiistai 24. huhtikuuta 2012

Smurffimaista menoa


Pirkanmaan Musiikkiopiston kevätjuhlaa mennään Smurffiteemalla, tässä sinne valkoisia smurffipipoja, ja tietenkin yksi Suursmurffi. Pipot ovat valkoista trikoota, ihan oma hiippamallini, mutta smurffi kääntää hiipan eteen, kuten oma tyttöni seuraavassa kuvassa.


Kaikki lapset pukeutuvat smurffeiksi myös, tässä yhdelle neidille Smurfiina-mekko, joka tehtiin myös kesämekkoaikaa ajatellen. Mekko on trikoota.Pääsin suunnittelemaan myös opettajille mekkomallia, tässä koeversio Marimekon trikoosta. Tämä taitaa päätyä omaan kesämekkokäyttöön, ellei joku ilmaise kiinnostustaan ;).Olkalinjaltaan kapea, helmastaan leveä liivimekko, näin alle mahtuu tarvittaessa Smurffin maha eli tyyny.Poikasmuffille valkoiset joustishousut ja mukaan sininen tupsu hännäksi.


Housuissa on säädettävä vyötärö niin eivät tipu kovassakaan menossa, hoikallakaan lapsella ;). Osa smurffitilauksista on työn alla, tässä ensimmäisiä esittelyssä.2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tytöllä päällä oleva musta,valkoraidallinen paita keltasin tehostein ja mustin napein on aivan ihana,onko myös itse tehty?

Riikka kirjoitti...

Joo, löytyy täältä
http://www.handmadebyriikka.blogspot.com/2012/03/samistellaan.html

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...