tiistai 19. heinäkuuta 2011

Oda

Tilailin kaavan Iinulta, kun on kauan ollut suunnitelmissa tehdä tuollainen pyöreä pääntie. Päätin, että ei sitä tule itse kaavoitettua, joten tämä Oda kaava pääsi kokeiluun.
Etu-ja takakappale kuului laskostaa, mutta itse tein ne rypyttämällä. Ja jälkeenpäin...laskokset olis olleet kivemmat...


Takana farbenmixin merkki, kiitos siitä Iinulle, tuli tilauksen mukana kaupanpäälle ;). Mekon helma on myös Iinun kaupan valikoimaa, yläosa retropuuvillaa.
Mekko on kokoa 110/116, jää tänäkesänä vähän väliin. Keskitytölle mahtuu, mutta on hiukka lyhyt, pienimmälle taas on liian suuri. Ensi kesänä sitten päälle tai saa tästä tarjotakin, jos osuu omaan makuun!Turkoosit napit retrot myös. Mitähän tuo nappimateriaali olikaan nimeltään, muovin oloista, mutta ei muovia...sitä on usein retronapeissa ja muissakin retroleluissa...en saa sitä nimeä päähäni, mutta teistä joku varmaan muistaa?


Pikkuhiljaa vaihtuu nämä kesäjutut syksyompeluksiin, tarvitaan hattua, päiväkotivaatetta, eskarivaatetta ja kouluvaatetta.

1 kommentti:

Minnariitta kirjoitti...

Wautsis mikä mekko, huippu ihana!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...