keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Kesämekon tuunausta

Aina ne lempimekot tahriintuu niin, ettei tahranpoistot auta. Itse en ainakaan sellaista maantiekuraa/likaa saa pois millään (neuvoa saa!).

Tämäkin H&M mekko sai helman täyteen kuratahroja ja koko helma meni roskiin. Koko mekkoa ei raaskittu, kun omistaja itki vieressä =/.Tästä Stenzon kankaasta piti tulla kokonaan uusi hame, mutta sillä nyt uudistettiin tämän helma, koska se sopi parhaiten yläosaan. Koko mekko oli ennen siis ruudullinen. Nyt uusi helma ja vähän vanhaa pidempi, niin mahtuu taas. Taskuihin riitti juuri ja juuri puhdasta kohtaa vanhasta helmasta.
Ruusukangas oli Iinun alesta 5€ pala, rusetit vanhoja hamsterivarastoja...näitä on edelleen ihan kamalasti, kun harvoin ne sopii. Tähän kävi kivasti. Oikeastaan koko mekko on nyt kivempi kuin ennen!Tällä mekolla meinattiin lähteä jo pyöräilemään, mutta pääsinpäs väliin! On siis kyllä ulkoiluhousut, mutta mekko pitää olla siinä päällä, kuulemma ettei näytä pojalle =O.

11 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

hienosti pelastettu mekko.

JenniE kirjoitti...

Kaunis! Kyllä mekolla nyt kelpaa pyöräillä =)

Kirsikka kirjoitti...

TUlipas nätti uusvanha mekko :) Ja voi noita tyttöjä, ettei vain luulla pojaksi, hih!

Susanna kirjoitti...

Pisti kyllä hymyilyttämään tuo ettei näytä pojalle kun hame näkyy :)

Taina kirjoitti...

Kyllä tuli hieno:)! Aurinko on muuten aika hyvä tahranpoistaja, oletko kokeillut? Vaate siis ulos ja tahra kohti aurinkoa, ainakin ruokatahrat häviävät päivän aikana. Maantiekurasta en sitten tiedä...saattaa olla hankalampi juttu:)

Eliisa kirjoitti...

Hienosti keksitty!! Mekosta tuli entistä ehompi. Pitääpä laittaa meidän meidin vanhat vaatteet tarkasteluun.

Annika kirjoitti...

Kerrassaa upea mekko tulikin :) Mä en yleensä ruusukankaista perusta, mutta näyttää kyllä mekossa tosi kivalta. Samaa olen minäkin miettinyt, mikä kuratahroihin auttaisi..

Satu kirjoitti...

Siitä tuli hieno! Pitäisikin harrastaa enemmän tällaista ensiapua, eikä suorilta heitellä roskiin...

LauraK kirjoitti...

Mua kanssa hirvittää heittää käyttökelpoisia mutta kestolikaisia vaatteita pois, kestotahra kun voi tulla jo ekalla käytöllä! Tuunasin juuri meidän neidille viimekesän hellemekosta puolihameen, tosin toteutus ei yllä lähellekään tätä, käyttökelpoinen silti. Saanen laittaa blogisi blogilistalleni? Itse vasta harjoittelen bloginpitoa...

Riikka kirjoitti...

Kiitos, näin paljon kommentteja mua ilahduttamassa!

Aurinkoniksi on tiedossa, se poistaa porkkanatahrat ja siksi yleensä vauvansosetahrat lähtee auringossa. Kura ei taida, en ole tosin kokeillut...

Minäkin kyllä välillä heitän suoraan roskiin ja joskus jopa tyytyväisenä, että "päästiinpä tästäkin eroon", mutta tämä oli SE mekko, jota ei millään voinut heittää pois.

LauraK: tottakai!

pikkupikkuriikki kirjoitti...

huokaus....ihana!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...