torstai 26. marraskuuta 2009

Anemone Stripes


Nimensä vastaisesti ei yhtään raitoja tässä tunikassa. Stenzon kukkatrikoota, tilattu muisaakseni Huvikankaasta. Hihat ja yläosa Triteksin trikoota, eli jämät edellisen postauksen hupparista.

Tämä on esikoiselle, mutta EI YHTÄÄN hänen tyylinen vaate. Mut kokeillaan meniskö läpi...


Paljon uusia kankaita markkinoilla, oletteko jo huomanneet? Sampsukasta saa huhuu-joustofroteeta ihan pian. Itse asiassa minä tilasin jo, mutta toimitukset on ensi viikolla. Sitten lastenmetsola on alkanut myymään kankaita! Sieltä en vielä tilannut, vaikka teki mieli Walmettia ottaa, mut kenelle siitä tekisin...

4 kommenttia:

NorppaStiina kirjoitti...

Onpa ihana! Tuota kuviollista trikoota minäkin olen katsellut mutta jotenkin se vaikutti levottomalta mutta tuossa tunikassa se ei ole sitä yhtään. Ihanan näköinen. :)

Hanna kirjoitti...

Mulla on tarkoitus ommella tuo paita serkun tytölle lahjaksi. Onko leveää mallia? Ilmeisesti pituutta kannattaa lisätä mikäli haluaa enemmän tunikamaisen!

Huomasitko, että sampsukalta tulee myös uusi norsutrikoo markkinoille joulukuussa? Minä kävin eilen katsomassa Metsolan kankaita paikan päällä ja Walmettia ostin, ihanaa :) Muutenkin velourit esim. ovat aivan ihanan paksuja ihan eri luokkaa kuin Eurokankaan velour ja joustofroteet kans paksumpia ja pehmeitä!

Ps. Jos haluat Walmettia niin kannattaa tilata pian sillä se oli jo aika lopussa :) Siitä tulis minusta kiva hihaton mekko kengurutaskulla myös tytölle, alle keltainen paita ja Metsolan keltaiset sukkahousut (ovat ihan huippuja, minä ostin Elmolle sellaiset vihreet)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno tunika/paita! Itsellä myös suunnitteilla ko paidan teko, mutta kaavakin on vielä piirtämättä. Ihania kangasuutuuksia tursuaa mutta mulla on ostokielto, pieneen kotiimme ei mahdu uusia ennenkuin vanhat on 'tuhottu'... Eurokankaan velourit ovat minusta ihan plöröjä ja 'karvastavat,' monen monen pesun jälkeen saa nyppiä sitä irtonukkaa...krääh. Triteksiinkin pääsee (onneksi?) vain lomilla kun ei se ole auki kuin arkisin..

-Johanna

Riikka kirjoitti...

Norppastiina: Tuo on aika monennäköistä vai miten se sanotaan? Muuntautuvaa! Tuossa näyttää mun makuun ylihempeältä ja nyt teen samasta kankaasta yhtä toista ja siinä näyttää ihan reippaalta ja enemmän oman tytön tyyliseltä. No, näet kun valmistuu!

Hanna: Tuossa on leveys ihan sopiva mielestäni. Tosin isoin koko kaavassa oli 128cm ja tein sen tytölle joka käyttää 134cm vaatteita ja pidensin. Lyhyt tuo kaava on tosiaan, niin kuin monesta blogista oon lukenut.
En huomannut norsutrikoota, hyvä tietää! Kiitos!
Walmetia yritän olla tilaamatta, ellen sitten keksi sille ehdottoman tarpeen, joustiksia tilaan metsolasta jatkossa kyllä. Sit kun tarvii...=)Meillä on niitä Metsolan sukkiksia, hyväksi todettu!

Johanna: Triteksiin minäkin onneksi pääsen suht harvoin. Kerralla sitten paljon!
Eurokankaan velourit tosiaan nukkaa, vauvalla on nivuset ihan siinä pölyssä =/. Yök. Tosin myös valmisvelourhousujen kanssa käy usein niin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...